Târgul de Turism 2021. Agențiile au scos pe piață oferte de nerefuzat: 5 zile la mare de la 270 de lei

Ultima actualizare:

Cine vrea să-şi rezerve vacanţa poate căuta oferte la Târgul de Turism 2021. A început ieri şi va avea loc până duminică. Sunt reduceri considerabile, iar un sejur de 5 zile la mare costă de la 270 de lei, pentru două persoane.

Vacanţele pe litoral pentru vara aceasta pot fi cumpărate în perioada 18-21 februarie cu discounturi de până la 59% în cadrul Târgului de Turism online organizat de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanţelor la Marea Neagră.

Preţurile pentru vacanţa la mare

La eveniment participă peste 170 de hoteluri din toate staţiunile autohtone, iar preţurile pornesc de la 270 de lei pentru un sejur de 5 nopţi de cazare, în sudul litoralului, pentru două persoane. Oferta este pentru un hotel de 2 stele. În staţiunea Mamaia, 5 nopţi de cazare, tot la 2 stele, costă 560 de lei. Pentru o vacanţă la 3 stele în Mamaia, turiştii trebuie să achite 600 de lei, iar dacă aleg o unitate de cazare de 3 stele din staţiunile din sudul litoralului - 433 de lei. Un pachet all inclusive de 5 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele în sudul litoralului poate fi achiziţionat pe durata Târgului de Turism online cu 1.435 de lei, în vreme ce în Mamaia preţul ajunge la puţin peste 400 de euro.

Pachete cu acces la SPA sau şezlong pe plajă

Pe lângă reduceri, turiştii se pot bucura şi de alte beneficii precum discounturi suplimentare în restaurantele hotelurilor, acces la serviciile spa ale unităţilor de cazare sau şezlongurile incluse în preţul pachetului. Opţional, pot adăuga în pachet asigurarea de tip storno cu acoperire Covid-19, prin care pot recupera contravaloarea sejurului achitat dacă infectarea cu coronavirus îi împiedică să mai plece în vacanţă.

“Sezonul estival 2021 îi aşteaptă pe turişti cu foarte multe noutăţi pe litoralul nostru. În primul rând, în Mamaia şi Năvodari se vor bucura de o suprafaţă mai mare de plajă. În al doilea rând, hotelierii au investit în renovarea unităţilor de cazare chiar şi în această perioadă dificilă. În ceea ce priveşte hotelurile all inclusive, care sunt foarte populare în rândul turiştilor noştri, proprietarii vor lua cele mai bune măsuri în contextul pandemiei; de pildă, terasele restaurantelor vor fi extinse pentru a oferi un spaţiu mai aerisit, servirea mesei va fi tot în serii, măsurile de igienă vor fi respectate cu stricteţe”, a declarat Ionuţ Nedea, director general Litoralulromanesc.ro

Sejururile se cumpără până pe 22 februarie

Persoanele care rezervă un sejur în perioada Târgului de Turism online trebuie să achite pachetul selectat până cel târziu luni, 22 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile. Anul trecut, în toate cele patru zile ale Târgului de Turism online, au fost rezervate prin Litoralulromanesc.ro vacanţe de aproape 1 milion de euro.

Reduceri şi pentru vacanţele în străinătate

Şi cine vrea să-şi petreacă vacanţa de vară în străinătate îşi poate cumpăra pachet ieftin. La târg, agenţiile de turism au pregătit oferte speciale pentru vacanţe în regim Early Booking, cu reduceri de până la 55%. Vorbim despre destinaţii celebre în rândul românilor, precum: Grecia, Turcia, Spania şi Bulgaria. 

“Marea surpriză a acestui început de an pentru noi, cei care activăm în domeniul turismului, este faptul că cererea pentru vacanţe şi servicii de călătorie este într-o creştere semnificativă, comparativ cu ultimele luni ale lui 2020”, a precizat Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour. Amatorii de vacanţe au acum acces, în premieră pe piaţa românească, la zboruri charter directe către Zanzibar, Maldive, Mexic, Republica Dominicană sau Dubai, alături de deja celebrele destinaţii din Egipt – Hurghada şi Sharm el Sheik, tot mai căutate în ultimii ani.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net