Tânără, frumoasă și bogată s-a spânzurat la 32 de ani. Urma să se căsătorească

oana_ioja-timisoara-sinucigas1.jog_.jpg

oana ioja de 32 de ani s-a spanzurat in locuinta sa
Oana Ioja, fiica omului de afaceri arădean Liviu Ioja (fostul director Arbema), a fost găsită spânzurată în propria locuinţă
FOTO: Facebook
Citeste tot despre: 

Oana Ioja a fost găsită spânzurată locuinţa sa din Arad. Era tânără, frumoasă și bogată, îi plăceau călătoriile exotice, de aceea nimeni nu poate să înțeleagă de ce s-a sinucis la doar 32 de ani.

Of, Doamne! Ce necaz a căzut pe capul părinților! Să-și îngroape fetița care a crescut frumoasă și deșteaptă. Oana Ioja, fiica omului de afaceri arădean Liviu Ioja (fostul director Arbema), a fost găsită spânzurată în propria locuinţă, scrie ziardearad.ro.

S-a spânzurat la 32 de ani

Îi plăceau călătoriile exotice și a postat pe Internet zeci de fotografii din vacanțe. De altfel, Oana Ioja era partener la agenţia de turism Stardust Travel din Timişoara. Tânăra a fost găsită spânzurată locuinţa sa din Arad. Poliţiştii nu au găsit nici un bilet de adio, însă nu există suspiciuni în privinţa decesului. ”Femeia a fost găsită spânzurată în propria locuinţă. Nu există suspiciuni în privinţa decesului. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, spun reprezentanţii IPJ Arad, citaţi de portalul ziardearad.ro.

Oana Ioja urma să se căsătorească şi să plece în luna de miere, în Spania. 

Loading...