Tânără de doar 18 ani din Prahova, decedată după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus!

Ultima actualizare:

    Dublu record negativ miercuri (7 octombrie): 2.958 de cazuri noi de coronavirus și 82 de decedațifoto: Sever Gheorghe
Dublu record negativ miercuri (7 octombrie): 2.958 de cazuri noi de coronavirus și 82 de decedațifoto: Sever Gheorghe

Dublu record negativ miercuri (7 octombrie): 2.958 de cazuri noi de coronavirus și 82 de decedați. Printre aceștia s-a numărat o adolescentă de 18 ani din Prahova. Ea suferea de o boală renală cronică, iar din cauza infectării cu noul coronavirus a dezvoltat o insuficienţă respiratorie, care i-a adus decesul.

Cutremurător! Adolescenta de 18 ani decedată marţi este al 220-lea pacient al cărui deces a fost înregistrat în judeţul Prahova după diagnosticarea cu COVID-19. Tânăra suferea de mai mult timp de afecţiuni renale cronice şi a dezvoltat o insuficienţă respiratorie, potrivit news.ro. 

În ultimele ore a fost, de asemenea, înregistrat decesul unui bărbat de 71 de ani, şi el având afecţiuni anterioare care sau agravat după infectarea cu SARS-CoV-2.

221 de decese în Prahova

Numărul deceselor înregistrate în judeţul Prahova de la debutul pandemiei a ajuns la 221, iar cel al îmbolnăvirilor la 6.410. Prahova a depăşit o sută de noi infectări cu SARS-CoV-2 în 24 de ore, conform raportării de miercuri. Dintre cei 101 noi bolnavi trei sunt minori iar cei mai mulţi, respectiv 27, se încadrează în categoria de vârstă 40-49 de ani.

Dintre cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 319 sunt ocupate. La ATI, toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate, mai informează autorităţile din judeţ.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net