Tânără de 19 ani, moartă după ce medicii i-au uitat un fragment de placentă în uter

Ultima actualizare:

    Tânăra născuse de o lună o fetiţă perfect sănătoasăfoto: captură video Pro Tv
Tânăra născuse de o lună o fetiţă perfect sănătoasăfoto: captură video Pro Tv

Caz revoltător la Brăila.Ana maria, o tânără mămică de doar 19 ani a murit la o lună după ce a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Autopsia a arătat că, după naștere, în uter i-a rămas un fragment de placentă care s-a necrozat. Spitalul a început o anchetă, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Tânăra de 19 ani a născut natural, în urmă cu o lună, la Spitalul județean din Brăila. Săptămâna trecută a început să se simtă rău și să îi amorțească un picior. 

"De vineri i s-a făcut rău, a zis că o doare un picior foarte tare, până când n-a mai putut să meargă. Am chemat ambulanța, a zis să meargă la spital. Știau că este lăuză și n-au dus-o la maternitate, cum e regula. Au dus-o la Spitalul 3, acolo i s-au făcut raze și i-au zis că are discopatie lombară. I-au dat antiinflamatoare și au trimis-o acasă”, a povestit mama tinerei decedate, potrivit stirileprotv.ro.

Cum orele treceau şi tânăra se simţea tot mai rău, soţul ei a chemat din nou ambulanţa, care a ironizat-o pe fată şi i+ar fi spus să se interneze la Psihiatrie.

Ce diagnostice i-au pus medicii din Brăila

Discopatie lombară, sindrom post-partum, apoi meningită. Acestea au fost cele trei diagnostice puse de medicii din Brăila în cazul tinerei de 19 ani, care a încetat din viață fără că vreun doctor să înțeleagă ce se întâmplă cu ea.

"Mi-a zis că e suspectă de bacteria meningococ. Meningită. Așa și că ar fi bine să luăm preventiv toți și să îi facem și copilului tratament de profilaxie. Apoi au transferat-o la Terapie Intensivă, unde deja ea nu mai era conștientă, când au transferat-o”, a adăugat distrusă de durere mama fetei.

Șocant este ca, potrivit reprezentanților serviciului de medicină legală, după naștere, în uterul mamei ar fi rămas un fragment de 2 cm pătrați de placentă care a provocat septicemia.

"S-a dezvoltat o necroză uterină pe un mic fragment placentar restant aderent la zona fundică a uterului. Toată această poveste ignorată a generat drama care a dus la decesul fetei”, a exlicat dr. Gina Ilie, directorul Serviciului de Medicină Legală Brăila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net