Tânăr în comă la un spital din Neamț după ce a intervenit pe stradă să apere o femeie

injunghiat.jpg

Suspectul și-a lovit iubita cu pumnii iar pe tânărul care a s in tervenit l-a înjunghiat
Victima a fost înjunghiată de mai multe ori
Foto: telemneamt.net
Citeste tot despre: 

A vrut să salveze o necunoscută și acum se zbate între viață și moarte. Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori după ce a sărit în apărarea unei femei atacate cu un cuțit pe o stradă din orașul Târgu-Neamț.

Incidentul s-a petrecut în data de 3 august, în jurul orei 00,30, pe o stradă din Târgu-Neamț. Bărbatul de 22 de ani trecea prin faţa unei săli de jocuri de noroc când a văzut că un individ bătea o femeie. A încercat să-l calmeze pe agresor dar nu a reușit ba dimpotrivă, și-a atras ura acestuia. Suspectul s-a repezit cu pumnii şi picioarele asupra salvatorului de ocazie și l-a înjunghiat de mai multe ori. Femeia bătută a fost cea care a alertat autorităţile.”Din primele cercetări a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 28 de ani se deplasa pe o stradă din Târgu-Neamţ, a fost acostată de către fostul său concubin de 22 de ani, din Vânători-Neamţ, care, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o. În acel moment, în altercaţia izbucnită a intervenit un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răuceşti, care se afla în zonă. Acesta a suferit leziuni produse cu un obiect tăietor-înţepător. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat pentru news.pascani.com, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Georgiana Moş.

politisti-actiune.jpg

Cuțitarul este căutat în tot orașul
Cuțitarul a dispărut iar polițiștii au instituit filtre în tot județul pentur a-l captura

Victima la Terapie Intensivă, suspectul de negăsit

 

Dus de urgență de la Spitalul Județean Nemaț, victima a fost operată și este acum în comă.”Plăgile înjunghiate au necesitat explorare chirurgicală şi sutura lor. În prezent, pacientul se află pe secţia de Terapie Intensivă, starea lui fiind gravă”, a declarat pentru observatornews.ro, doctorul Gheorghinca Ștefan purtătorul de cuvânt al Spitalul Judeţean Neamț. Agresorul a fost identificat de poliţişti, dar nu a fost încă prins

 

Citiți și

 

Şi-a înjunghiat soţia cu sălbăticie, convins că femeia avea un amant în străinătate

 

Înjunghiat în stradă de amantul soţiei. Totul, în faţa fiicei de 10 ani a victimei

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1