‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Câștigătorul e Cătălin Moroșanu

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_morosanu.jpg

Sunt celebru scoate-ma de aici
Sunt celebru scoate-ma de aici
SURSĂ FOTO: PRO tv

Câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’, Cătălin Moroșanu, a fost ales duminică seara, în direct la Pro TV, după 21 de zile de chin pentru celebritățile care au acceptat să trăiască în junglă.

În finala ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ câștigătorul Cătălin Moroșanu a fost hotărât exclusiv de alegerile telespectatorilor.

Dacă în finală au rămas 3 vedete, după prima rundă de voturi  făcute de telespectatorii ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a fost eliminată Ruby. Astfel că emoțiile au continuat pentru cei doi băieți care s-au luptat la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ să ajungă regii junglei.

Câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’ Cătălin Moroșanu a avut multe de îndurat până să câștige. În semifinală, câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’ a trecut prin mari emoții, atunci când a mai fost eliminat unul dintre concurenți. Gina Pistol a fost însă atunci cea care a părăsit competiția, ratând la mustață finala.

Provocările junglei care le-au dat cu adevărat bătăi de cap finaliștilor și mai ales câștigătorului ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’, Cătălin Moroșanu, au fost animalele, insectele și cele mai scârboase feluri de mâncare pe care le-au gustat în timpul finalei.

Cele 21 de zile i-au schimbat radical pe concurenții și pe câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’. Au trecut prin momente extrem de grele, oboseală și toate pericolele junglei. Ei au trecut însă și prin momente amuzante sau emoționante.

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ – Dorian Popa a ținut gândaci în gură

Sunt-celebru-scoate-mă-de-aici.jpg

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’
‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ momente grele pentru Dorian
SURSĂ FOTO: ProTV

Ultima probă pentru Dorian Popa a fost supus unei probe extrem de dificile în finală. El a trebuit să țină în gură mai mult timp diferiți gândaci, fără să îi rănească sau fără să înghită sau să îi scuipe.

Dorian Popa a devenit favorit la câștigarea ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ după ce fanii l-au votat în număr mare pentru felul în care a făcut față junglei.

 

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ – Moroșanu a stat 3 minute cu capul între râme și gândaci

moro_viermi.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici catalin morosanu gandaci
Luptătorul a demonstrat că are sânge rece la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"
foto: captură Pro Tv

Moroșanu a dovedit din nou că este adevărata Moarte din Carpați dar și din junglă. El a reușit să stea 3 minute cu capul într-un bol plin de diferite vietăți, care mai de care mai scârboase din junglă.
După fiecare minut, Moroșanu a mai primit câte un fel de gândaci, iar la final s-a ales chiar cu o iritație destul de urâtă. Aceasta a fost proba din finala ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ pe care Moroșanu a trebuit să o înfrunte. 

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ – Ruby a mâncat testicule de porc, penis de taur și anus de struț

ruby_sunt_celebru_scoate-ma_de_aici.jpg

sunt celebru, scoate-mă de aici
Ruby a mâncat anus de struț
SURSĂ FOTO: Pro TV

În finala de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ Ruby a trebuit să mănânce testicule de porc, penis de taur și anus de struț. Cu toate că a încercat, nu a reușit să ducă la îndeplinirea misiunii ei deoarece i s-a făcut rău și aproape a vomitat.

 

Câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ Cătălin Moroșanu - cel mai tare moment

Cătălin Moroșanu, câștigătorul de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a fost în prim plan în cadrul emisiunii atunci când a fost îngropat de viu sub pământ și apoi a fost atacat de foarte mulți șobolani. În tot acest timp, la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ Cătălin Moroșanu a început să cânte pentru a face față momentului mai bine.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1