‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Câștigătorul e Dorian Popa

Ultima actualizare:

    Sunt celebru scoate-ma de aiciSURSĂ FOTO: PRO tv
Sunt celebru scoate-ma de aiciSURSĂ FOTO: PRO tv

Câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’, Cătălin Moroșanu, a fost ales duminică seara, în direct la Pro TV, după 21 de zile de chin pentru celebritățile care au acceptat să trăiască în junglă.

În finala ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ câștigătorul Cătălin Moroșanu a fost hotărât exclusiv de alegerile telespectatorilor.

Dacă în finală au rămas 3 vedete, după prima rundă de voturi  făcute de telespectatorii ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a fost eliminată Ruby. Astfel că emoțiile au continuat pentru cei doi băieți care s-au luptat la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ să ajungă regii junglei.

Câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’ Cătălin Moroșanu a avut multe de îndurat până să câștige. În semifinală, câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’ a trecut prin mari emoții, atunci când a mai fost eliminat unul dintre concurenți. Gina Pistol a fost însă atunci cea care a părăsit competiția, ratând la mustață finala.

Provocările junglei care le-au dat cu adevărat bătăi de cap finaliștilor și mai ales câștigătorului ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’, Cătălin Moroșanu, au fost animalele, insectele și cele mai scârboase feluri de mâncare pe care le-au gustat în timpul finalei.

Cele 21 de zile i-au schimbat radical pe concurenții și pe câștigătorul ‘Sunt celebru, scoate-ma de aici’. Au trecut prin momente extrem de grele, oboseală și toate pericolele junglei. Ei au trecut însă și prin momente amuzante sau emoționante.

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ – Dorian Popa a ținut gândaci în gură

Ultima probă pentru Dorian Popa a fost supus unei probe extrem de dificile în finală. El a trebuit să țină în gură mai mult timp diferiți gândaci, fără să îi rănească sau fără să înghită sau să îi scuipe.

Dorian Popa a devenit favorit la câștigarea ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ după ce fanii l-au votat în număr mare pentru felul în care a făcut față junglei.

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ – Moroșanu a stat 3 minute cu capul între râme și gândaci

Moroșanu a dovedit din nou că este adevărata Moarte din Carpați dar și din junglă. El a reușit să stea 3 minute cu capul într-un bol plin de diferite vietăți, care mai de care mai scârboase din junglă.După fiecare minut, Moroșanu a mai primit câte un fel de gândaci, iar la final s-a ales chiar cu o iritație destul de urâtă. Aceasta a fost proba din finala ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ pe care Moroșanu a trebuit să o înfrunte. 


    Luptătorul a demonstrat că are sânge rece la
Luptătorul a demonstrat că are sânge rece la

‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ – Ruby a mâncat testicule de porc, penis de taur și anus de struț

În finala de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ Ruby a trebuit să mănânce testicule de porc, penis de taur și anus de struț. Cu toate că a încercat, nu a reușit să ducă la îndeplinirea misiunii ei deoarece i s-a făcut rău și aproape a vomitat.


    Ruby a mâncat  anus de struțSURSĂ FOTO: Pro TV
Ruby a mâncat anus de struțSURSĂ FOTO: Pro TV

Cătălin Moroșanu, câștigătorul de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ a fost în prim plan în cadrul emisiunii atunci când a fost îngropat de viu sub pământ și apoi a fost atacat de foarte mulți șobolani. În tot acest timp, la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’ Cătălin Moroșanu a început să cânte pentru a face față momentului mai bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net