Soția lui Florin Condurățeanu, de neconsolat după moartea jurnalistului. «Nu i-am prins ultimele cuvinte»

Ultima actualizare:

    Florin Condurățeanu a murit luni, 28 iunie,la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respiratorfoto: arhiva personală
Florin Condurățeanu a murit luni, 28 iunie,la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respiratorfoto: arhiva personală

Gabriela, femeia care i-a fost parteneră de viață timp de 50 de ani lui Florin Condurățeanu, este de neconsolat după tragica dispariție a ziaristului. Femeia nu se poate dezlipi de catafalcul soțului său, care a părăsit lumea fulgerător, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Gabriela Condurățeanu a dezvăluit care a fost ultima conversație pe care a avut-o cu soțul ei, chiar cu o oră înainte să moară. ”Întotdeauna a luptat singur și el considera că voința, că puterea minții o să-l ajute și nu trebuie neapărat să mergem tot timpul la primul semnal la medic. Spunea un lucru extraordinar «eu vreau să mor în picioare, în activitate», și Dumnezeu parcă l-a ascultat. N-a avut niciun fel de durere, a murit fulgerător”.

Florin Condurățeanu a chemat de două ori Salvarea

“Cu o oră înainte de a muri am vorbit cu el și mi-a spus că nu s-a simțit prea bine, că a chemat de două ori Salvarea. I-am spus să-și facă niște analize, poate îi schimbă tratamentul. Am dat puțin vina pe condițiile meteo. A zis «nu, nu, sunt foarte bine, tu stai liniștită». Eu eram, ca de obicei, plecată la nepoțica mea, și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus că este disperat, că l-a adus pe Țuțu acasă și că a picat pur și simplu în ușă. M-am îmbrăcat repede, am ajuns cam într-o jumătate de oră, nu l-am mai prins conștient și foarte repede s-a pierdut. Nu i-am prins ultimele cuvinte. Eu am vorbit la telefon, ultimele cuvinte astea au fost «te rog, du-te și fă-ți niște analize», «nu-ți face griji, stai liniștită, plec acasă, mă odihnesc și totul este în regulă»”, a povestit în lacrimi Gabriela Condurățeanu, pentru Antena 3.


    Soția lui Florin Condurățeanu, de neconsolat după moartea jurnalistuluifoto: captură/Antena 3
Soția lui Florin Condurățeanu, de neconsolat după moartea jurnalistuluifoto: captură/Antena 3

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Condurățeanu a fost depus la sala de marmură, de la Casa Presei. Jurnalistul s-a stins din viață luni, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Răzvan, fiul jurnalistului, era lângă tatăl său când a sunat la 112, însă ambulanța a ajuns mult prea târziu.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net