Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, prinsă în flagrant luând mită! Urmează să fie audiată

Ultima actualizare:

    Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, prinsă luând 120.000 de euro mităFoto: Arhivă Click
Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, prinsă luând 120.000 de euro mităFoto: Arhivă Click

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, ar urma să fie reținută într-un caz de corupție, după ce a fost prinsă în flagrant de către procurorii DNA, luând o mită ce se vehiculează a fi în valoare de 120.000 de euro, potrivit unor surse judiciare, în timp ce alții susțin că ar fi vorba de 120.000 de lei.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost prinsă în flagrant de procurorii Direcției Naționale Anticorupție,  luând mită în biroul ei din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, vineri, 28 februarie. Aceasta ar fi luat mită pentru un contract de achizţii pentru echipamente medicale folosite la combaterea noului coronavirus. 

Există informații potrivit cărora Sorina Pintea este adusă la București unde va fi audiată și posibil reținută, după ce anchetatorii au indicii referitoare la implicarea acesteia într-un caz de corupţie. Procurorii au percheziționat timp de patru ore biroul fostului ministru al Sănătății. Sorina Pintea este directorul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Flagrantul s-ar fi întâmplat în biroul de director al Spitalului Județean Baia Mare și se pare că ar fi fost vorba de bani înseriați, potrivit Antena 3. De asemenea, ar mai fi vizată și o altă persoană în acest caz. 

Sorina Pintea ar fi dat un mesaj că nu este reținută. Ea ar urma să fie adusă la DNA Central. Perchezițiile nu s-au încheiat și nu este exclus ca fostul ministru să fie reținut ulterior. Deocamdată nu sunt informații oficiale din DNA. 

Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, ar urma să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net