Șoferița care a ucis două fete, pusă sub control judiciar. A recunoscut că a băut rom

Ultima actualizare:

    Camera de supraveghere din zona a arătat momentul în care mașina se deplasa direct către grupul de copii aflați pe trotuar
Camera de supraveghere din zona a arătat momentul în care mașina se deplasa direct către grupul de copii aflați pe trotuar

Femeia care a ucis două fete, după ce a pierdut controlul maşinii sâmbătă, în cartierul Andronache din Capitală, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Ea a recunoscut că a băut rom.

Marcela Leonte, șoferița, de 57 de ani, a fost reţinută luni, 1 martie, și a susţinut la audieri că nu a consumat alcool și că totul s-a petrecut din cauza unui strănut.

În acel moment, ar fi vrut să frâneze, dar a apăsat greşit pedala de accelerație. După ce a sosit raportul de la INML, care indica faptul că femeia avea o alcoolemie în sânge de 0,67 la mie, la trei ore de a accident, aceasta a recunoscut în fața anchetatorilor că de fapt a băut rom.

Polițiștii de la Brigada Rutieră au reținut-o pentru 24 de orei, iar procurorul a cerut în cazul ei măsura arestului preventiv. Judecătorul a respins propunerea și a pus-o sub control judiciar.

”Urmare a accidentului din data de 27.02.2020, care a avut pe str.Menţiunii, din sectorul 2, soldat cu decesul a două persoane, facem următoarele precizări: În baza probatorului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reţinerii pentru 24 h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”, a transmis, ieri, Brigada de Poliţie Rutieră.

Familiile celor două copile ucise, revoltate de decizia instanței

Marcela Leonte a spus că nu dorește să depună plângere împotriva fratelui uneia dintre victime că a lovit-o. O copilă de 7 ani și o alta de 21 de ani au fost zdrobite de mașina pe care o conducea femeia în stare de ebrietate, iar familiile lor sunt revoltate că aceasta a fost lăsată în libertate de către instanță.

Citește și: 

Șoferița ucigașă a fost încătușată. Polițiștii de la Brigada Rutieră au dispus reținerea ei pentru 24 de ore

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net