Șofer care a mers pe banda de urgență, pe A2: "Data viitoare, o iau tot pe banda de urgenţă. Am amenzi de 800 de milioane"

contrasens-autostrada-soarelui.jpg

Imaginile halucinante cu șoferii care mergeau pe contrasens pe Autostrada A2

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Imagini sfidătoare publicate pe pagina de Facebook de Sindicatul Europol. Unul dintre șoferii surprinși pe banda de urgență, pe Autostrada Soarelui, nu e deranjat nici de faptul că a pus în pericol viaţa altor oameni, dar nici de amenda primită.

Întrebat de reporteri de ce a luat-o pe banda de urgență, șoferul a răspuns, senin: "Mă grăbeam, pentru că eram cu copilul și am vrut să ajung mai repede acasă. Data viitoare daca mă grabesc, o iau iar pe banda de urgență. Am amenzi de vreo 700-800 milioane, oricum nu le plătesc. N-am nimic, ce să-mi ia", a mai declarat șoferul, care a apărut într-un reportaj la știrile Digi24. În weekendul 24-26 iulie, polițiștii au supravegheat din elicopter traficul de pe autostrada Soarelui. Șoferii teribiliști care circulau pe banda de urgență au fost surprinși din aer în timp ce încălcau legea și au fost opriți imediat de polițiști.

Poliția Română, despre mașinile de pe contrasens, de pe A2: ”Mai mulți șoferi au fost identificați”. Ce riscă aceștia

Șoferi surprinși pe contrasens

Poliţiştii fac cercetări după apariţia în mediul online, pe 19 iulie, a unor imagini în care mai mulţi şoferi întorc pe Autostrada A2 şi circulă pe contrasens, majoritatea pe banda de urgenţă, dar câţiva şi pe banda întâi, relatează News.ro. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii vor face identificarea şoferilor respectivi, iar apoi vor fi luate măsuri împotriva lor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5