Şoc! Și-a dezgropat sora, dar nu era în sicriu. Ce se afla înăuntru

Ultima actualizare:

    În sicriul gol nu s-a găsit nici urmă de rămășițe umanecaptura stirileprotv.ro
În sicriul gol nu s-a găsit nici urmă de rămășițe umanecaptura stirileprotv.ro

Mister și groază într-un sat din Vâlcea. O familie a dezgropat sicriul unei fete de 5 ani, decedată acum 21 de ani, cu diagnosticul SIDA. Oamenii voiau să îngroape în acel loc pe tatăl fetei dispărute, dar au avut șocul vieții lor. Sicriul era gol.

O familie din localitatea Pesceana, judeţul Vâlcea, care recent a dezgropat sicriul unei fete declarate moartă în urmă cu 21 de ani, a găsit sicriul gol, scrie Mediafax.

Conform declaraţiilor familiei, în anul 1994, Flori Dumitraşcu, la acea vreme în vârstă de cinci ani, a fost dusă de mama sa la un spital din Bucureşti, întrucât era bolnavă. După câteva zile, părinţii fetiţei au fost anunţaţi că fiica lor a fost diagnosticată cu SIDA şi a murit.

Rudele spun că de la spitalul din Capitală părinţii au primit certificatul de deces și un sicriu sigilat, pe care nu l-au deschis pentru că ar fi fost pericol de îmbolnăvire.

În 16 octombrie 2015, tatăl fetei, Ion Dumitraşcu, a murit, iar pentru a-l îngropa, rudele au decis să deshumeze sicriul fiicei sale şi să îl îngroape în locul acesteia în cimitirul din Pesceana. Urma ca osemintele copilei să fie reîngropate, conform tradiţiei, în locul de veci al familiei.

În momentul în care au deschis sicriul, rudele lui Ion Dumitraşcu au constatat că în sicriu nu există nicio rămăşiţă pământească a copilei.

Unchiul şi mătuşa fetei povestesc că în interiorul coşciugului au descoperit cârpe, lenjerie intimă de damă, o pânză şi o pereche de papuci.

În aceste condiţii, familia fetei declarate moartă în urmă cu 21 de ani este convinsă că aceasta nu a murit, ci a dispărut din spital, cel mai probabil vândută unei familii care ar fi vrut să înfieze un copil din România.

Mama femei, Maria, care la scurt timp de la declararea decesului acesteia a părăsit localitatea Pesceana, spune şi ea că nu crede că fiica sa este moartă.

Poliţia Vâlcea a fost anunţată cu privire la acest caz de către autorităţile din localitate.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net