Socant! Doi poliţişti, muşcaţi de un bolnav de SIDA!

Ultima actualizare:

O misiune obişnuită pen­tru oamenii legii s-a transformat în câteva minute într-un teribil coşmar. Totul s-a întâmplat la sfârşitul lunii august, însă agenţii au vrut să treacă incidentul sub tăcere. Asta pentru că nu vor să fie arătaţi cu degetul sau întrebaţi la fiecare colţ de lucruri la care nici eu nu găsesc acum răspuns.

Cei doi poliţişti ilfoveni au fost solicitaţi pe 20 august, în urma unui apel făcut la numărul unic de urgenţă 112, să intervină pentru a aplana un scandal, care avea loc într-un imobil din apropierea Capitalei. Un bărbat înarmat cu un topor îi ameninţa pe locatarii blocului, care s-au speriat îngrozitor şi s-au baricadat în case.

Când au ajuns poliţiştii, bărbatul lovea violent cu toporul în uşile oamenilor. Cei doi agenţi au fost nevoiţi să-l imobilizeze pe atacator, iritat şi mai tare de prezenţa poliţiştilor. În timp ce îi puneau cătuşele, bărbatul i-a muşcat cu toată puterea de mâini, provocându-le răni serioase.

Agresorul a fost dus la Poliţie, a fost identificat şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj. El a ajuns după gratii, iar poliţiştii au avut un şoc când l-au verificat mai atent. Bărbatul care îi muşcase figura în evidenţe ca fiind infectat cu HIV. Cei doi agenţi au început imediat un tratament şi au făcut o serie de analize. Ei stau cu inima strânsă pentru că abia peste şase luni vor afla cu certitudine dacă au sau nu această boală nemiloasă.

Click!spune

Virusul HIV se transmite prin sânge, spermă, secreții genitale, lichid cefalo-rahidian (LCR) și lapte matern. Porțile de intrare cele mai frecvente sunt rănile proaspete, sângerânde din mucoasă sau rănile nevindecate sau insuficient protejate de pe oricare parte a pielii corpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net