Site-ul IMM Invest a fost refăcut. Din 28 aprilie poate fi accesat pentru credite

Ultima actualizare:

    Datele pentru accesarea creditelor vor putea fi introduse începând din 28 aprilie, ora 9.00
Datele pentru accesarea creditelor vor putea fi introduse începând din 28 aprilie, ora 9.00

Veste bună pentru cei care doreau să beneficieze de credite din partea Ministerului de Finanțe! Site-ul IMM Invest a fost refăcut, iar de mâine, 28 aprilie, ora 9.00, acesta va putea fi accesat de către intreprinderile mici și mijocii (IMM).

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat că site-ul IMM Invest a fost refăcut şi de marţi, de la ora 9.00, poate fi din nou accesat.

”Site-ul IMM Invest a fost refăcut. Există un risc. Acţiunile PSD şi ale acoliţilor lor din Parlament. Deja votează împotriva legii care aprobă ordonanţa prin care a fost aprobat. Mai mult PSD-istii vor să oprească acest program prin moţiune. Ciolacu şi gaşca lui socialistă fac orice să oprească acest program care susţine capitatul şi economia privată. Aşa cum au făcut până acum cu toate măsurile bune luate de acest guvern”, a scris Cîţu pe Facebook.

Astfel că toţi cei care doresc să beneficieze de linii de credit pentru investiţii/capital de lucru garantate de stat cu până la 90% şi cu dobândă subvenţionată 100% pot să se înscrie în program.

”Acest program nu funcţionează după principiul "primul venit, primul servit”, a precizat demnitarul.

Platforma IMM Invest pentru înscrierea în programul de credite garantate de stat pentru IMM s-a blocat la puţin timp de la anunţarea programului, pe 17 aprilie. Florin Cîţu dat vina atunci pe un atac cibernetic.

”Probabil aceleaşi personaje care aruncă cu noroi în tot ceea ce face guvernul au atacat site-ul IMM Invest. Nici eu şi nici românii oneşti care au acum nevoie de aceste resurse nu ne aşteptam la o asemenea ticăloşie.  Nici o problemă! Continuăm! Mergem înainte! Aflăm cine este în spatele acestui atac şi îi voi prezenţa public. De un lucru vă asigur pe toţi. Pe perioada cât site-ul nu funcţionează nu se înregistrează nimeni în acest program. Nu permit nici o şmecherie”, a precizat atunci ministrul.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/ludovic-orban-nu-stie-cand-va-fi-operabila-platforma-imm-invest-acordarea-creditelor

https://www.click.ro/news/national/atac-informatic-la-platforma-prin-care-micii-intreprinzatori-pot-lua-credite-ce-spune

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net