Singurul sector din București în care copiii pot merge la școală pe viscol și ger

Ultima actualizare:

    Primarul Daniel Florea îi trimite la școală pe copiii locuitorilor din sector, chiar dacă nu se fac ore
Primarul Daniel Florea îi trimite la școală pe copiii locuitorilor din sector, chiar dacă nu se fac ore

Contrar curentului general, un primar din București are propria viziune în ceea ce privește gestionarea situației „de criză” în care se va afla orașul vineri, 23 martie 2018, în timpul avertizărilor meteo de vreme rea. Deși cursurile au fost suspendate în toate unitățile de învățământ de stat, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, îi încurajează pe părinți să-și aducă odraselele la școală, deoarece dascălii sunt oricum la „datorie”.

Cursurile au fost suspendate de Primăria Capitalei în toate școlile, grădinițele și liceele de stat, ca urmare a avertizărilor meteo de ninsori abundente și intensificări ale vântului. Măsura a fost considerată de primarul Gabriela Firea drept „responsabilă”, având în vedere condițiile meteo. Nu de aceeași părere este primarul Sectorului 5, Daniel Florea, care îi sfătuiește pe părinți să-și aducă odraselele la școală, dacă nu au soluții alternative în ziua de vineri.

„Având în vedere că efectivul de cadre didactice va fi prezent vineri, 23 martie 2018, în școli și grădinițe, urmând să aibă program normal de lucru, s-a decis ca pe parcursul zilei de vineri, respectivele incinte să-i găzduiască pe cei mici. Aceeași soluție a fost adoptată și la nivelul creșelor aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5. Procedural, părinții se vor adresa conducerii unităților de învățământ, completând o cerere în momentul în care își lasă copiii în grija cadrelor didactice”, spune edilul într-un comunicat de presă.

În același timp, autoritatea locală a pregătit tratament special copiilor angajaților din primărie. Ei vor fi răsfățați la Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” al Sectorului 5 cu „filme, glume, cântece și multă joacă în și cu zăpadă”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net