Simulare Bac 2019. Subiectele de la proba obligatorie Matematică

simulare_bac_2019-elevi-proba_matematica.jpg

Astăzi, 20 martie, elevii din clasele a XI-a și a XII-a au susținut proba scrisă obligatorie a profilului studiat, de la simularea Bac 2019
Astăzi, 20 martie, elevii din clasele a XI-a și a XII-a au susținut proba scrisă obligatorie a profilului studiat, de la simularea Bac 2019
FOTO: adevarul.ro

Astăzi, 20 martie, elevii din clasele a XI-a și a XII-a au susținut proba scrisă obligatorie a profilului studiat, de la simularea Bac 2019. La Matematică subiectele au fost dificile cu multe chichiţe, spun unii profesori.

Miercuri, 20 martie, elevii de clasa a XI-a şi a XII-a susţin proba obligatorie a profilului studiat, adică la Matematică sau Istorie, la simularea examenului de Bac 2019.

Subiectele de la proba obligatorie Matematică

La Matematică subiectele au fost dificile cu multe chichiţe, spun unii profesori.

La Matematică, elevii de la profil real, de clasa a XII-a dar şi cei de a XI-a au avut elemente din algebră şi geometrie, precum calcule complexe, analiză matematică, ecuaţii, vectori şi trigonometrie, scrie adevarul.ro.   

Elevii de clasa a XI-a au avut în schimb, la subiectul I, grilă cu alegere multiplă.    Profesorii de Matematică susţin că subiectele au fost dificile şi potrivite elevilor cu nivel peste mediu la această disciplină.  ”Calcule multe şi laborioase, dificile şi cu multe chichiţe, care sigur i-au speriat pe elevi, mai ales că au avut emoţii şi puteau pierde uşor din vedere toate calculele pe care le aveau de făcut. Nota 5 sigur nu se va lua uşor”, spune profesoara de Matematică Denisa Tănăsescu, de la Colegiul Naţional I.L.Caragiale din Capitală, citată de adevarul.ro. 

Simularea examenului de Bac 2019 va continua mâine, 21 martie, cu ultima probă scrisă, cea la alegere, doar pentru elevii clasei a XII-a. Rezultatele vor fi cunoscute 29 martie 2019.

Subiecte Matematică clasa a XI-a

Subiecte Matematică clasa a XII-a

Loading...