Şi-a ucis nevasta, apoi a intrat cu maşina în stâlp

Ultima actualizare:

    Fotografie de la  nuntă, în 2017,  la Poarta Sărutului,  în Târgu JiuFoto: Facebook
Fotografie de la nuntă, în 2017, la Poarta Sărutului, în Târgu JiuFoto: Facebook

Gelozie şi sânge în cartierul Calea Girocului din Timişoara! Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia de 26 de ani, iar după comiterea faptei a părăsit locuinţa şi a urcat la volan. Individul de 29 de ani a încercat să-şi pună capăt zilelor şi s-a înfipt cu maşina într-un stâlp. Rănit, şoferul le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a ucis nevasta.

Crima din Timişoara a ieşit la iveală după accidentul rutier produs joi dimineaţă la ieşirea spre Lugoj. Un echipaj al poliţiei rutiere a fost anunţat că o maşină a intrat într-un stâlp. Şoferul rănit le-a dezvăluit oamenilor în uniformă că şi-a omorât soţia cu câteva ceasuri mai devreme. Înainte de a fi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, bărbatul de 29 de ani a mărturisit că a intrat cu viteză în stâlp, cu intenţia să se sinucidă.

Anchetatorii s-au deplasat la locuinţa bărbatului, în cartierul Calea Girocului, şi au descoperit cadavrul soţiei, scrie pressalert.ro. Femeia de 26 de ani a murit după ce a fost înjunghiată cu un cuţit.

Cei doi soţi erau din Târgu Cărbuneşti (Gorj), dar locuiau în Timişoara, într-un apartament cumpărat după nunta de anul trecut. Potrivit poliţiştilor, între cei doi soţi au avut loc mai multe certuri în ultima perioadă, întrucât el era foarte gelos, iar soţia l-a avertizat că o să se despartă de el. Miercuri seară, după un nou scandal, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe soţie, de mai multe ori, în zona spatelui, aceasta prăbuşindu-se în holul apartamentului. Când a realizat că şi-a omorât nevasta, individul a luat maşina, a mers cu viteză pe străzi, iar la ieşirea din Timişoara s-a năpustit în stâlp.


    Anchetatorii  au ridicat trupul  neînsufleţit  al femeii Foto: pressalert.ro
Anchetatorii au ridicat trupul neînsufleţit al femeii Foto: pressalert.ro

Femeia era şef la un supermarket

Un apropiat al familiei a povestit că Raluca Elena, tânăra ucisă, este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi lucra ca şefă de magazin la un supermarket din centrul Timişoarei. Femeia şi soţul său au locuit, până nu demult, împreună cu părinţii tinerei, mutându-se recent într-o locuinţă a lor. Soţul lucra în străinătate ca muncitor în construcţii. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus începerea urmăririi penale  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi omor.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net