Și-a strâns soția de gât, la oră fixă. Ucigașul spune că a primit ”niște coduri”

ceas-ora_trei.jpg

un barbat din cluj si-a strans de gat sotia la ora 3 si 19 minute
Și-a strâns soția de gât, la oră fixă. Ucigașul spune că a primit ”niște coduri”
FOTO: adevarul.ro

O femei de 49 de ani a murit stupid, ucisă de soțul ei care spune că a primit ” niște coduri” să o sugrume la o oră fixă, 3 și 19 minute. Semnalul l-a dat o mașină care a făcut flash-uri cu farurile.

Încă o femeie sfârșește urât, ucisă de soț. Un clujean (51 de ani) şi-a ucis soţia (49 de ani) în împrejurări ciudate, scrie adevarul.ro. Cei doi au venit la casa părintească din comuna Geaca, județul Cluj, pentru a tăia porcul, iar în noaptea de miercuri spre joi (7/8 noiembrie), bărbatul şi-a sunat fratele şi l-a anunţat că şi-a strangulat soţia.

Ucigașul spune că a primit ”niște coduri”

”Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia. La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus surse judiciare pentru stiridecluj.ro.

Cei doi soţi locuiau în Cluj-Napoca, dar au venit la casa parintească a femeii, în localitatea Lacu, pentru că joi (8 noiembrie) urmau să taie porcul. Dus la audieri, agresorul le-a povestit politiștilor ca seara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”, relaează dejeanul.ro.

Acesta a mai spus că şi-a ucis soția când un BMW de culoare neagră a parcat în fata casei şi a facut flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de ”codurile primite”.

loading...
Loading...