Și-a strâns soția de gât, la oră fixă. Ucigașul spune că a primit ”niște coduri”

Ultima actualizare:

    Și-a strâns soția de gât, la oră fixă. Ucigașul spune că a primit ”niște coduri”FOTO: adevarul.ro
Și-a strâns soția de gât, la oră fixă. Ucigașul spune că a primit ”niște coduri”FOTO: adevarul.ro

O femei de 49 de ani a murit stupid, ucisă de soțul ei care spune că a primit ” niște coduri” să o sugrume la o oră fixă, 3 și 19 minute. Semnalul l-a dat o mașină care a făcut flash-uri cu farurile.

Încă o femeie sfârșește urât, ucisă de soț. Un clujean (51 de ani) şi-a ucis soţia (49 de ani) în împrejurări ciudate, scrie adevarul.ro. Cei doi au venit la casa părintească din comuna Geaca, județul Cluj, pentru a tăia porcul, iar în noaptea de miercuri spre joi (7/8 noiembrie), bărbatul şi-a sunat fratele şi l-a anunţat că şi-a strangulat soţia.

”Din primele informaţii reiese că, după săvâşirea faptei, bărbatul a sunat o rudă care a alertat poliţia. La audieri, acesta a spus că a primit nişte semnale pentru a-şi ucide soţia la o oră fixă în cursul nopţii, fără a putea preciza de ce natură au fost acestea. Bărbatul urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei”, au spus surse judiciare pentru stiridecluj.ro.

Cei doi soţi locuiau în Cluj-Napoca, dar au venit la casa parintească a femeii, în localitatea Lacu, pentru că joi (8 noiembrie) urmau să taie porcul. Dus la audieri, agresorul le-a povestit politiștilor ca seara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”, relaează dejeanul.ro.

Acesta a mai spus că şi-a ucis soția când un BMW de culoare neagră a parcat în fata casei şi a facut flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de ”codurile primite”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net