Și-a înjunghiat iubita chiar în centrul de protecție a victimelor violenței în familie

cutit-sange.jpg

si-a injunghiat iubita, atac gelozie, centru recuperare victime violenta, violenta in familie, violenta domestica
Bărbatul și-a abandonat iubita într-o baltă de sânge

Un bărbat de 43 de ani i-a șocat pe angajații unui centru de protecție a persoanelor agresate în familie, atacându-și iubita cu un cuțit chiar pe holul clădirii în care aceasta se refugiase. Tânăra a fost înjunghiată în cap și a ajuns la spital. Atacatorul s-a predat la Poliție și a fost reținut pentru 24 de ore.

Incidentul s-a petrecut marți după-amiază în interiorul Centrului de recuperare pentru victimele violenței în familie Râmnicu Sărat (Buzău), unde femeia se refugia după fiecare ceartă pe care o avea cu concubinul ei. Marți, acesta a intrat în clădire pentru a o convinge să se întoarcă acasă, însă aceasta a refuzat. Atunci a scos un cuțit și a înjunghiat-o la nivelul capului, scrie news.ro. După atac, bărbatul a fugit în Focșani, dar s-a predat seara târziu, la sediul IPJ Vrancea. Miercuri, polițiștii au dispus reținerea sa pentru 24 de ore și întocmirea unui dosar penal.

recuperare_ramnicu_sarat.jpg

si-a injunghiat iubita, atac gelozie, centru recuperare victime violenta, violenta in familie, violenta domestica
Centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie din Râmnicu Sărat - județul Buzău. Foto: newss.ro

Încadrarea faptei sale depinde de stare de sănătate a femeii, care în prezent e stabilă. Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Loading...