Şi-a găsit bolidul furat la cimitirul de maşini

bmw-mare.jpg

Anchetatorii au cercetat maşina pentru a căuta probe care să ducă la prinderea hoţului
Foto: Opinia Timişoarei

A muncit din greu să strângă bani pentru o maşină, ba chiar a mers până în Germania să o cumpere. S-a întors la Timişoara mândru de BMW-ul lui, dar nu a apucat să se bucure prea mult de el. În urmă cu aproape trei săptămâni, i-a fost furat din faţa unui club.

Tânărul din Timişoara îşi pierduse orice speranţă că îşi va mai găsi maşina furată. I-a dispărut, în noaptea de 1 februarie, în timp ce petrecea cu prietenii în club. Când a vrut să plece acasă, şi-a dat seama că nu mai are cheile autoturismului. A crezut că le-a pierdut, dar când a ajuns în parcare, surpriză! Nici BMW-ul nu mai era, scrie Opinia Timişoarei. A anunţat poliţia, dar aceştia nu au reuşit să dea de urma hoţului. Luni, însă, un prieten l-a sunat să-i spună că i-a găsit maşina, într-un târg de dezmembrări auto, scoasă la vânzare pentru piese.

Tânărul a mers într-un suflet la cimitirul de maşini, unde şi-a recunoscut BMW-ul după o zgârietură de pe caroserie. O mulţime de piese fuseseră deja vândute, inclusiv sistemul audio. Angajaţii au spus că au cumpărat maşina de la un bărbat care avea talon valabil pentru autoturism, dar şi cele două chei. Hoţul avea, de  fapt, documente foarte bine falsificate, pentru că tânărul le-a arătat adevăratul talon. Poliţiştii au reuşit să dea de urma hoţului, un tânăr de 26 de ani care susţine că a găsit cheile pe jos, în club. A mers în parcare şi a încercat mai multe maşini, până când a dat de cea potrivită, a luat BMW-ul şi l-a vândut unui bărbat pentru 500 de euro. Acesta l-ar fi vândut, mai departe, la cimitirul de maşini. Poliţiştii au extins ancheta. 

bmw-.jpg

Aşa arăta maşina tânărului, când a găsit-o la “dezmembrări auto”
Foto: Opinia Timişoarei

bmw.jpg

Foto: Opinia Timişoarei
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1