Sfaturi privind pariurile sportive

Ultima actualizare:

Fie că sunteți începători într-ale pariurilor sportive sau pariați de ani de zile, cu siguranță aveți vicii dobândite pe care trebuie să le eliminați pentru a reuși să obțineți profit maxim din pariuri. În acest articol ne vom concentra pe acele sfaturi esențiale atunci când vine vorba de inițierea în acest domeniu.

Realitatea este că mulți dintre jucătorii începători pierd foarte mulți bani într-un timp relativ scurt, de aceea vrem să vă oferim câteva sfaturi pentru a reuși să câștigați la pariuri. De asemenea, vă recomandăm ca pe lângă sfaturile oferite de noi să citiți 12 sfaturi practice pentru a câștiga la pariuri sportive.

Stabiliți un buget și respectați-l

Acesta este primul sfat și credem că este cel mai important. Stabiliți un buget săptămânal sau lunar pentru pariuri sportive și respectați-l. Nu trebuie să depășiți niciodată limita de sus. Este mult mai interesant să faceți acest buget săptămânal sau lunar decât zilnic, deoarece în ultimul caz veți fi forțați să faceți un pariu teribil doar pentru a vă satisface așteptările.

Perioadele rele există, dar ele se rezolvă făcându-vă timp și analizând motivelor apariției lor. Dacă pierdeți mai multe pariuri sportive, trebuie să analizați motivul acestor pierderi. În acest sens, verificați-vă conturile în fiecare săptămână sau o dată pe lună maxim și analizați rezultatele. Și, desigur, nu încercați niciodată să recuperați banii pe care i-ați pierdut într-un pariu, făcând altul. O tactică obișnuită este să faceți un pariu foarte simplu pentru a încerca să recuperați banii pe care i-ați jucat la celelalte pariuri în cazul în care ziua este una rea, dar fără a miza o sumă excesivă în fiecare dintre acestea.

Utilizați bonusurile diferitelor case de pariuri

Utilizarea diferitelor bonusuri ale caselor de pariuri sportive este o modalitate excelentă de a încerca și de a păși cu dreptul în lumea pariurilor sportive.

Analizați eșecurile

Este ceva foarte important și trebuie să analizați de ce ați pierdut un anumit pariu, unde ați greșit în analiză sau de ce ați jucat  greșit. Puteți eșua de mai multe ori, dar nu trebuie să greșiți în analiza eșecurilor. De asemenea, trebuie să încercați să le evitați în viitor. Analiza eșecurilor în pariurile sportive, ca și în viață, este ceva foarte important și aproape nimeni nu evidențiază importanța sa.

Înscrieți-vă la mai multe case de pariuri

Există case de pariuri specializate în anumite sporturi, în pariuri live ... așa că vă recomandăm să vă înregistrați la cel puțin 2 sau 3 case de pariuri sportive. Dar trebuie sa comparați cotele și să nu vă lăsați duși de val și să pariați la o anumită casă de pariuri din inerție.

În plus, de ce să vă mulțumiți cu o cotă mai mică dacă alta oferă una mai bună? Dacă vă creați cont doar la o casă de pariuri,  pierdeți oportunități mari.

Utilizați comparatoarele de pariuri și pariați la cea mai interesantă casă în orice moment

Pentru a găsi cea mai bună cotă pentru o anumită piață, există comparatoare de pariuri. Aceste site-uri vă vor indica la ce casă de pariuri veți obține o rentabilitate mai mare fără a fi nevoie să consultați două sau trei site-uri în același timp. Dar aveți grijă! Asigurați-vă că datele sunt actualizate, că acest comparator este demn de încredere deoarece, în multe cazuri, vă poate oferi date inexacte și atunci nu vă face nicio favoare.

Nu pariați mai mult de 10% din banii dvs. pe un eveniment

O greșeală foarte frecventă este să pariați sume mari la anumite evenimente. Orice parior bun  știe că nu trebuie să parieze niciodată mai mult de 10% din buget la un eveniment / meci. Gândiți-vă că succesul în pariurile sportive este o carieră pe termen lung și, dacă investiți tot bugetul la eveniment, este foarte probabil să pierdeți bani în scurt timp. Pe de altă parte, este timpul să demistificăm puterea pariurilor. Uitați de o mare lovitură, cine face bani din pariuri, câștigă puțin câte puțin. Nu vă asumați riscuri inutile.

Specializați în sport

Pariorii buni de obicei plasează pariuri pe cel mult 2 sau 3 sporturi, chiar se specializează în anumite competiții sau ligi. Dacă vă specializați, veți avea mult mai multe șanse să câștigați la casele de pariuri sportive. În acest sens, nu fiți entuziasmați de oferte sau pariuri a priori care ar putea fi interesante, dacă nu aveți cunoștințe despre acel sport.

De asemenea, este important să urmăriți tipsteri de renume. În acest sens, vă recomandăm să citiți Sfaturi de la cei mai buni tipsteri – câștigă și tu cu pronosticurile oferite zilnic.

Nu în ultimul rând, pariați rațional, nu vă lăsați pradă emoțiilor. Succes!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net