Șefa demisă a Tarom îl acuză pe ministrul Transporturilor că a vrut să saboteze moțiunea de cenzură

Ultima actualizare:

    Fosta șefă a Tarom îl acuză pe Răzvan Cuc ca i-a „ordonat” să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură prin care a picat guvernul PSD Foto: Facebook
Fosta șefă a Tarom îl acuză pe Răzvan Cuc ca i-a „ordonat” să țină avioanele la sol în ziua moțiunii de cenzură prin care a picat guvernul PSD Foto: Facebook

Mădălina Mezei, directorul Tarom până în urmă cu două zile, susține că Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, pentru ca parlamentarii să nu poată ajunge la vot, potrivit Hotnews. Ministrul interimar a catalogat aceste acuzații drept „minciuni” și a atacat-o pe fosta șefă tarom, spunându-i să se întoarcă „acolo unde știe cel mai bine activitatea: la ticketing și protocol”.

Mădălina Mezei a afirmat, pentru Hotnews, că ministrul PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a cerut să țină la sol avioanele Tarom care făceau curse interne spre București, astfel încât deputații și senatorii din teritoriu să nu mai ajungă la Parlament în ziua moțiunii de cenzură. „Este adevărat. Mi-a cerut să țin avioanele la sol. Mi-a zis să nu vină lumea la moțiune, să inventez probleme tehnice”, a spus Mezei, după ce Ludovic Orban a lansat prima oară aceste acuzații.

Șefa demisă a Tarom, acuzații la adresa lui Răzvan Cuc

„Dumnealui n-a înțeles că prin mandatul meu nu puteam să fac așa ceva. Oamenii noștri, piloții, sunt oameni liberi care nu stau să răspundă comenzilor unui CEO. I-am spus că nu voi face niciodată așa ceva. Eu nu-s implicată politic. Am avut încrederea unor oameni care m-au verificat profesional, cariera mea de 22 de ani este cartea mea de vizită. Am fost chemată să fac un proiect, să salvez compania”, a mai spus Mezei.

Consiliul de Administrație al TAROM a decis marți seara revocarea Mădălinei Mezei din funcția de CEO al TAROM, după ce aceasta a fost numită în funcție în luna iunie.

Ministrul interimar Răzvan Cuc a reacționat ulterior pe rețelele de socializare, catalogând acuzațiile Mădălinei Mezei drept „minciuni” și spune că altele au fost motivele care au stat la baza demiterii ei.

„Doamna Mezei trebuia să-și asume întârzierile manageriale trasate de către CA. Trebuia să facă restructurarea Tarom, trebuia să fie livrat deja primul avion ATR, trebuia să nu încerce să facă anumite jocuri în favoarea unor grupuri din Companie. Minciunile pe care le aruncă acum pe piață, crezând că cineva ar putea să-i securizeze poziția de director general, nu au nicio acoperire. Dacă cineva i-ar fi cerut așa ceva, ar fi trebuit să iasă public, atunci, și să spună lucrurilor pe nume”, a spus acesta. Răzvan Cuc a mai spus că îi cere fostei șefe Tarom să se întoarcă „acolo unde știți cel mai bine activitatea: la ticketing și protocol”.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net