Secretul din spatele gecii de piele a ministrului Marcel Vela

Ultima actualizare:

    Ministrul de Interne Marcel Vela și-a personalizat geaca
Ministrul de Interne Marcel Vela și-a personalizat geaca

De când s-a declarat starea de urgență în România, ministrul de Interne Marcel Vela s-a echipat ca pentru război în lupta cu pandemia. Uniforma lui – o geacă de piele. Nu a ieșit din ea de mai bine de o lună. A purtat-o la toate conferințele de presă în care anunța ordonanțe militare, geaca devenind o adevărată „etichetă proprie”. Evident că a ridicat multe semne de întrebare în rândul românilor. Azi, pentru prima dată, ministru a ieșit public să vorbească desprea ea – geaca.

„Era un început de Martie, iar lumea întreagă avea să trăiască ceva neprevăzut. Cu toții aveam să intrăm într-un carusel, fără bilet de îmbarcare și fără să cunoaștem durata cursei. Schimbări în lanț, o viață cu totul nouă, greutăți, unitate, camaraderie, 24h/24h permanent la datorie, soluții, prezență, viziune, credință și multă speranță. Știri, îngrijorări, articole, titluri, postări, live-uri, microfoane și ... un ministru cu o GEACĂ. Dar se pare că ea nu este orice geacă. Este acea GEACĂ”, a scris duminică pe Facebook Marcel Vela.

A purtat-o atunci când anunța la tv o ordonanță militară
A purtat-o atunci când anunța la tv o ordonanță militară

Da, se pare că nu e o geacă obișnuită. Pentru el are o semnificație aparte, căci a purtat-o în cele mai grele momente din viață. De pildă, i-a ținut de cald și l-a protejat ca o armură în teatrele de operațiuni NATO din Afganistan, unde a participat anul trecut alături de militari și jandarmi. Acolo se pare că i-a purtat noroc, motiv pentru care și acum, în lupta cu dușmanul nevăzut din aer (coronavirusul), îi este aliat de nădejde.

Fotografie scoasă „de la naftalină” de Marcel Vela
Fotografie scoasă „de la naftalină” de Marcel Vela

Marcel Vela a remarcat interesul presei pentru faimoasa lui geacă și a citat câteva întrebări și titluri de articole: „De ce poartă Marcel Vela geacă din piele? SECRETUL din spatele aparițiilor sale!”; „Marcel Vela și-a personalizat geaca din piele de tip Top Gun!”; „Ce s-a întâmplat cu geaca din piele a lui Marcel Vela?”; „FAZA ZILEI! Ce și-a trecut Vela pe geaca din piele!”; „Marcel Vela și-a „tras” o geacă din piele la comandă!”. Nu a răspuns direct la toate aceste întrebări, ci a postat doar câteva fotografii din teatrele de operațiuni unde a purtat-o.

„Ce face acum (n.r. geaca), având o greutate atât de mare? Așteaptă ziua de luni”, a mai scris ministru.

A purtat geaca în Afganistan
A purtat geaca în Afganistan
image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net