Sechestrată şi violată, a fost găsită de poliţişti după ce le-a dat adresa exactă

5-actu-foto-captura-antena-3.jpg

Fata de 19 ani a reuşit să sune la 112
Captura: Antena 3

Printr-un apel la 112, o tânără de 19 ani anunţa joi dimineaţa, la ora 6.17, că este sechestrată şi violată într-un apartament din Alexandria, judeţul Teleorman, scrie adevarul.ro.

Conducerea IPJ Teleorman a afirmat că, în scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reuşit localizarea victimei unde poliţiştii au ajuns la 15-20 de minute de la apelul de urgenţă. Câteva ore mai târziu, în schimb, fata a mărturisit la Antena 3 că ea a fost cea care le-a indicat adresa exactă poliţiştilor atunci când a sunat la 112. „El îmi luase telefonul. L-am rugat să nu dormim în aceeaşi cameră şi m-a dus în camera mamei lui şi mi-a dat telefonul. Cred că prinsese încredere în mine. Îmi era frică şi auzisem şi de cazul Caracal şi de asta am sunat la Poliţie. Am spus adresa unde mă aflu, mi-au vorbit frumos. În 10 minute au ajuns”, a spus victima, conform adevarul.ro. 

Fata a mai povestit că l-a cunoscut pe agresor la un botez, apoi el a căutat-o pe Facebook şi i-a propus să se întâlnească. „Mi-a trimis mesaj, am continuat să vorbim. Aseară m-a căutat, m-a întrebat dacă pot să ies să mă văd cu el. Am zis «da». Nu ştiam ce are el în gând. Am avut în gând să fug şi să ţip, la ora aia nu era nimeni pe stradă şi pe scări. Am încercat să îl împing, a zis că degeaba mă opun că el o să o facă şi cu, şi fără aprobarea mea. Mi-a spus că o să mă bată dacă stau încordată”, a mai declarat victima violului.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1