Sebastian Ghiţă, fotografiat pe o plajă exclusivistă din Muntenegru

Ultima actualizare:

    Sebastian Ghiţă a fost văzut pe plaja Sveti Stefan din Muntenegrufoto: captură video Digi 24
Sebastian Ghiţă a fost văzut pe plaja Sveti Stefan din Muntenegrufoto: captură video Digi 24

Vacanţa a venit şi pentru Sebastian Ghiţă, care se relaxează într-un loc exclusivist din Muntenegru! Imagini cu fostul deputat PSD, care în 2016 a fugit din ţară deşi era sub control judiciar şi se află în Serbia, unde autorităţile au respins recent cererea de extrădare formulată de ministerul român al Justiţiei, au fost difuzate de Digi 24.

Sebastian Ghiţă a fost surprins pe o plajă din Muntenegru. Conform Digi 24, un telespectator a trimis mai multe fotografii în care Sebastian Ghiţă s-ar afla pe o plajă de lux din Muntenegru, în apropiere de Insula Sfântul Ştefan, unde accesul pe plajă se face contra sumei de 100 de euro. Aici, fostul politician s-a relaxat crezând că va avea parte de discreţie, însă a fost surpins de un român, care l-a fotografiat.

simeon stalpnicul png

Sebastian Ghiţă a plecat din ţară în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016 şi a fost prins la Belgrad în 14 aprilie 2017. Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării. Fostul deputat PSD a fost arestat de autorităţile sârbe timp de două luni pentru posesie de documente falsificate şi a fost eliberat pe cauţiune.

aA 7 iunie, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, declara că statul român se află în procedură de extrădare în cazurile Sebastian Ghiţă şi Elena Udrea, în cazul lui Ghiţă fiind făcută cererea de extrădare şi transmise completările solicitate de Serbia. În 27 iulie, presa sârbă relata că Curtea Supremă a Serbiei a respins solicitarea Ministerului român al Justiţiei privind extrădarea lui Sebastian Ghiţă, anunţă presa sârbă, care precizează că în acest caz decizia finală revine Curţii de Apel. Curtea a anunţat într-o declaraţie că Ministerul de Interne sârb i-a acordat lui Ghiţă azil, considerând că acesta este persecutat din raţiuni politice. Din aceste considerente, instanţa nu a putut decât să respingă cererea de extrădare.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net