Se schimbă radical vremea. Prognoza meteo pentru 4 și 5 octombrie

nori-vremea-meteo.jpg

nori de vremea rea
Meteorologii ANM vă informează că vremea se schimbă radical, chiar de astăzi, 3 octombrie
FOTO: Facebook
Citeste tot despre: 

Meteorologii ANM vă informează că vremea se schimbă radical, chiar de astăzi, 3 octombrie. Va ploua de astăzi, până sâmbătă, în toată țara. Prognoza pentru 4 și 5 octombrie.

Astăzi, 3 octombrie, este ultima zi caldă din acest an. Vremea se schimbă brusc, în toată țara.

Prognoza meteo pentru 4 și 5 octombrie

Meteorologii ANM vă informează că de azi, 3 octombrie, până sâmbătă, 5 octombrie, vor fi ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări temporare ale vântului, răcire accentuată.

”Aria ploilor va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15-20 l/mp, izolat 40 l/mp. Vor fi și perioade cu fenomene specifice instabilității atmosferice, în a doua parte a zilei de joi, 3 octombrie, în special în Transilvania și Moldova, apoi și în regiunile sud-estice. Se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat, posibil, vijelii și grindină. Vântul va avea local și temporar intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze în general de 40-50 km/h”, informează ANM.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) va actualiza prezentul mesaj.

Citește și:

Vremea în Capitală. Prognoză meteorologică specială pentru 4 octombrie

Iată prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea în septembrie, octombrie și noiembrie

Loading...

Citește și