Se luptă din puşcărie cu nevasta infidelă

Ultima actualizare:

    Cei doi soţi se luptă în justiţie pentru împărţirea unei averi fabuloase, de circa 600 milioane de euro
Cei doi soţi se luptă în justiţie pentru împărţirea unei averi fabuloase, de circa 600 milioane de euro

Nu mai sunt soţ şi soţie de marţi, când s-a pronunţat oficial divorţul. Războiul pe viaţă şi pe moarte între milionarul Dan Grigore Adamescu şi soţia lui, Carmen, pare că abia acum începe cu adevărat. Pentru că instanţa nu s-a pronunţat pe împărţirea averii, omul de afaceri încearcă, din spatele gratiilor, să producă ”pagube” cât mai mari în conturile fostei neveste.

Carmen Adamescu a divorţat oficial de Dan Adamescu la începutul acestei săptămâni, când instanţa a aprobat cererea introdusă de soţie. Milionarul Adamescu a acuzat-o în faţa judecătorilor pe Carmen că l-ar fi înşelat cu un italian. Carmen Palade, cum o cheamă acum, a cerut în proces şi jumătate din averea familiei, pe care a estimat-o la 1 miliard de euro. Pentru că taxa de timbru în valoare de 50 de milioane de euro nu a fost achitată, instanţa nu s-a pronunţat asupra acestui capăt de cerere. Până se va ajunge la împărţirea efectivă a averii, fiecare parte scoate la înaintare armele grele.

Acţionarul majoritar de la Unirea Shopping Center a publicat joi, pe o pagină întreagă a unui ziar central, un convocator, care i se adresează lui Carmen Palade, preşedintele Consiliului de Administraţie al magazinului Unirea, şi care cere organizarea unei Adunări Generale a Acţionarilor. În cadrul şedinţei se va cere revocarea actualului preşedinte al Consiliului, tocmai fosta doamnă Adamescu. Măsura este menită, probabil, să o lase pe proaspăta doamnă Palade fără o sursă consistentă de venit, bani pe care îi încasa din poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Ar putea fi însă şi o răzbunare pentru presupusa încercare a doamnei Palade de a prelua, luna trecută, pachetul majoritar de acţiuni la magazin, fără ştirea lui Dan Adamescu, soţul ei din acel moment.

Dan Adamescu execută în prezent o pedeapsă de patru ani şi patru luni de închisoare într-un dosar în care este acuzat că ar fi mituit mai mulţi judecători pentru a obţine decizii favorabile în procese privind insolvenţa unor companii. Spre deosebire de magazinul Unirea, care este o afacere foarte profitabilă, societatea de asigurări Astra, recent intrată în faliment, s-a transformat într-o gaură neagră pentru familia Adamescu. În caracatiţa incredibilă numită Astra, recent s-a ajuns la Bogdan Alexander Adamescu, fiul lui Dan Grigore. În schimb, celălalt fiu, din partea lui Carmen, Rani Palade, rupe de vreo doi ani milioane prin paradisuri exotice fără ca nimeni să-l întrebe de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net