Scene cumplite, în munții Bucegi. Mai mulți tineri au fost alergați de o ursoaică

urs.jpg

urs animal atac turisti
Cinci turiști au dat nas în nas cu o ursoaică
Citeste tot despre: 

Scene înfiorătoare s-au petrecut pe munte, pe traseul care leagă Vârful Omu de Gura Diham, marți seară. Cinci turiști din București, tineri cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani, au dat nas în nas cu o ursoaică.

Cei cinci mergeau liniștiți, pe traseu, când s-au trezit, spun jandarmii, cu animalele în lateralul lor, apoi ursoaica a venit în fața lor. Astfel, turiștii au rupt-o la fugă.

tineri-atacati-urs.jpeg

tineri atacati urs varfu omu
Ca să poată alerga mai repede, tinerii și-au abandonat rucsacurile

 

Ca să poată alerga mai repede, și-au abandonat rucsacurile. Aceasta se pare că a fost și scăparea lor. Când au ajuns jandarmii montani la ei, tinerii s-au întors pentru a-și recupera bunurile. Și-au găsit rucsacurile rupte iar mâncarea, pe care o aveau la ei, dispărută. Documentele și telefoanele au fost și ele recuperate. Cel mai probabil, ursoaica a fost atrasă de miros.

tineri-atacati-urs.jpeg

urs animal atac turisti
Tinerii s-au întors pentru a-și recupera bunurile

 

Miercuri dimineață, tot în Bușteni, însă de această dată pe Valea Cerbului, un bărbat de 28 de ani, din Câmpia Turzii, dormea și s-a trezit mușcat de mână de un urs care căuta mâncare în cortul bărbatului. Turistul a fost dus la spital.

tineri-atacati-urs.jpeg

tineri atacati urs varfu omu
Și-au găsit rucsacurile rupte, iar mâncarea, pe care o aveau la ei, dispăruse
Loading...

Citește și