Scandalos! Fetiță de 14 ani plină de sânge, ignorată de polițiști

Ultima actualizare:

    O copilă, despre care s-a aflat ulterior că are 14 ani, mergea plină de sânge pe abdomen şi pe picioare pe un bulevard central din GalațiFoto: captura Facebook
O copilă, despre care s-a aflat ulterior că are 14 ani, mergea plină de sânge pe abdomen şi pe picioare pe un bulevard central din GalațiFoto: captura Facebook

Scenă înfiorătoare filmată de o trecătoare pe Bulevardul George Coşbuc din Galaţi. O copilă, despre care s-a aflat ulterior că are 14 ani, mergea pe stradă plină de sânge pe abdomen şi pe picioare. Femeia care a filmat scenele a oprit o maşină de poliţie care trecea în zonă şi a semnalat că o fată are nevoie de ajutor, însă oamenii s-au dovedit nepăsători.

UPDATE Ora 11.05. Medicii au confirmat că fata a făcut sex consimțit cu prieteneul ei, în vârstă de 15 ani. Fata a ieșit din centrul de plasament cu bilet de voie.

Incredibil cum se comportă unii polițiști! O patrulă a fost oprită pe o stradă circulată din Galați de o femeie care a văzut o copilă din care șiroia sângele, pe coapse și abdomen.

Ora 10.30. Poliţiştii au fost filmaţi în timp ce o privesc din maşină, fără să coboare să o ajute. Există suspiciuni că fata a fost abuzată sexual, scrie adevarul.ro. IPJ a declanşat două anchete: una legată de starea copilei, alta de atitudinea poliţiştilor.

Femeia îi acuză însă pe poliţişti că ar fi vrut să plece mai departe şi să o lase acolo pe copilă. „La un moment dat zărim o maşină de poliţie, o oprim şi îi arătăm fata plină de sânge! Atenţie acum, poliţista a vorbit cu fata şi cică fata ar fi zis «nu vrea să vina ambulanţa» (fata fiind minora 14 ani). Ce credeţi că face Poliţia? Voiau să plece mai departe ca şi cum nu s-a întâmplat nimic! La insistenţele soţului meu poliţista a chemat ambulanţa”, a scris femeia pe Facebook.

Echipajul de poliție, anchetat de superiori

Conducerea IPJ Galaţi, sesizată, a dispus două anchete, după ce imaginile cu fetiţa plină de sânge au devenit virale în mediul online, iar un echipaj de poliţie asistă pasiv la întâmplare, scrie news.ro. Până la închiderea anchetei, cei doi polițiști vor patrula pe jos și nu mai au voie să urce într-o mașină a Poliției.

Minora este internată la Spitalul de Copii din Galaţi şi a fost supusă unei expertize, existând suspiciunea că a fost victima unei agresiuni sexuale. Copila este dintr-un centru de plasament, iar surse medicale spun că este posibil să fi fost violată.

Conducerea I.P.J. Galaţi a dispus, încă de ieri (duminică, 4 august), declanşarea cercetării disciplinare faţă de cei doi poliţişti, la finalizarea căreia vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor, fără a avea deocamdată certă informaţia că fata, care provine dintr-un centru de plasament, a fost violată.

Copilă din Galaţi plină de sânge pe stradă

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net