Scandal sexual la Aeroportul Otopeni

Ultima actualizare:
Arhiepiscopul Teodosie dă explicaţii procurorilor anticorupţie din 2005. Nici acum nu i-a convins
Arhiepiscopul Teodosie dă explicaţii procurorilor anticorupţie din 2005. Nici acum nu i-a convins

Adjuncta şefului de la Serviciul Chartere din cadrul Aeroportului Otopeni a avut parte de momente intime cu preotul de la Capela Aeroportului. Scenele fierbinţi s-ar fi consumat chiar în biroul capelei.

Monica Bălan, adjuncta şefului de la Servicul Chartere din cadrul Aeroportului Hendri Coandă este divorţată. După ce a pus capăt căsniciei cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea, s-a “combinat” cu un şef de la serviciul Check-In de la Tarom. Până aici, nimic ieşit din comun.  

Zilele trecute, lui mademoiselle Monica Bălan i s-au aprins călcâiele după un alt coleg. Doar că acesta din urmă nu lucrează nici la Check In, nici la Serviciul Chartere. Este Bogdan Nastasiu, nimeni altul decât preotul de la capela Aeroportului Henri Coandă. Dacă ar fi să judecăm doar după "isprava" cu Monica, n-am putea spune că Bogdan Nastasiu e chiar... uşă de biserică. Potrivit mondonews.ro, preoteasa n-ar fi stat cu mâinile-n sân când a aflat de escapadele slujitorului Domnului. Dimpotrivă, se zvoneşte că s-ar lăsat cu o păruială de toată frumuseţea, din care preoteasa ar fi ieşit învingătoare prin K.O.

Ori n-au avut unde, ori n-au avut răbdare: au făcut-o la capelă, ziua în amiaza mare

Divorţată de soţ şi proaspăt despărţită de concubin, mademoiselle Monica n-a rezistat prea mult în singurătate. De fapt, n-a rezistat deloc. Cum a pus ochii pe tinerelul preot, cum l-a “inşfăcat”. Pe culmile extazului, năstruşnicii amorezi au exclus posibilitatea că cineva i-ar putea vedea. Nu i-a văzut nimeni cu ochii lor. Cine s-ar fi gândit să pândească biroul capelei că, poate, poate, îl găseşte pe preot în costumul lui Adam, alături de Monicuţa?

Spre neşansa lor, camerele de supraveghere din biroul capelei au surprins întreaga scenă. Cei doi protagonişti nu au devenit vedete pe internet, dar pe la toate colţurile se vorbeşte despre “păcatul” preotului şi... disponibilitatea Monicăi. Povestea a ajuns la urechile conducerii aeroportului şi se poate lăsa cu sancţiuni grave.

"Să nu faci ce face popa, să faci ce zice popa!"

Bogdan Nastasiu nu este singurul slujitor al bisericii care întăreşte această zicală.

Arhiepiscopul Tomisului, acuzat de luare de mită

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, dă cu subsemnatul, de ani de zile la DNA, fiind cercetat pentru luare de mită. Teodosie ar fi acceptat să primească suma de 850 de euro de la un jurnalist care se pretindea candidat al Facultăţii de Teologie din Constanţa.

Preotul Robertino Oprea, straie de preot, maşini de fotbalist
Preotul Robertino Oprea, straie de preot, maşini de fotbalist

Preotul cu Maserati


    Preotul Robertino Oprea, straie de preot, maşini de fotbalistFoto: jurnalul.ro
Preotul Robertino Oprea, straie de preot, maşini de fotbalistFoto: jurnalul.ro

Preotul Robertino Oprea de la biserica Văraşti, din judeţul Giurgiu, nu s-a făcut remarcat pentru slujbe lungi sau acte de caritate, ci pentru bolidul său din garaj. Un “modest” Maserati de 50.000 de euro (preţ de second-hand), cumpărat de la George Copos.

Maseratti, o alternativă pentru BMW
Maseratti, o alternativă pentru BMW

Un alt scandal cu iz sexual a ţinut primele pagini ale ziarelor în 2013. Potrivit stirileprotv.ro, un student la Facultatea de Teologie din Alba Iulia a fost exmatriculat după ce ar fi respins avansurile făcute de un preot. Conducerea facultăţii l-a apărat pe prelat, susţinând că tânărul a fost dat afară din cauza comportamentului său nepotrivit.

Preotul Vrăjitoru, din Suceava

Preotul Vrăjitorul, din Suceava, l-a lovit cu crucea şi i-a adresat câteva vorbe “de duh” unui enoriaş. Vrăjitoru a bruscat şi echipa televiziunii locale care a filmat incidentul, informează TVR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net