Sărbătoare la Timișoara, în piață. Primarul Nicolae Robu, învins de neamțul Dominic Fritz

fritz.jpg

Dominic Fritz a sărbătorit victoria în Piaţa Victoriei din Timişoara
Foto: News.ro

Primarul în funcţie al municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL), s-a declarat înfrânt la alegerile locale de duminică de tânărul candidat al USR, cetăţeanul german Samuel Dominic Fritz. Acesta s-a bucurat de reușită în Piaţa Victoriei din Timişoara.

”N-am nicio suferinţă, înseamnă că nu mă pliez eu pe ce vor timişorenii pe următorii 4 ani. Las cu sufletul împăcat tot ce am realizat şi tot ce am lăsat ca proiecte. Am moştenit şi eu proiecte. Eu las mult mai multe, las fonduri europene, 80 de proiecte, multe sunt în fază foarte avansată. Asta-i viaţa. Fără regrete. Eu am pus viaţă din viaţa mea în tot ce am făcut”, a declarat duminică seara, Nicolae Robu.

 

Dominic Fritz: "De azi ştergem cuvintele "nu se poate" din vocabularul Timişoarei"

"Ai spus că nu putem câştiga. Dar am încercat şi am reuşit. De azi ştergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timisioarei. De azi nu ne mai lăsăm paralizaţi de frică că suntem singuri acolo pentru că nu mai suntem. Dragi timişoreni, mulţumesc! Mulţumesc pentru votul vostru, pentru încrederea voastră, pentru energia voastră. Voi sunteţi inspiraţia care a făcut că această campanie să reuşească. Mulţumesc. Vreau de acum să şi mulţumesc şi delegaţilor care încă numără voturile în secţie, încă nu ştim rezultatul final. Timişoară astăzi a scris din nou istorie. Timişoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluţie. Astăzi Timişoara a încheiat, prin vot, definitiv perioada de tranziţie de 30 de ani. Şi e o onoare incredibil de mare pentru mine că m-aţi ales primarul vostru. Un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbeam niciun cuvânt în română. Pentru prima oara, România a ales un primar care nu s-a născut în România”, a declarat Dominic Fritz. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1