Rugăciune ajutătoare către Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir

Sfantul-dimitrie.jpeg

Sf dimitrie izvoratorul de mir
Rugăciunea adresată Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir a adus mari împliniri celor care o rostesc

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Rugăciunea adresată Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, rostită în momentele de mare cumpănă, a adus în viața credincioșilor care o rostesc neașteptate împliniri, alungând din viața lor ura, răzbunarea și viclenia dușmanilor știuți și neștiuți. Rostiți și cuvinte de mulțumire după ce Marele Mucenic Dimitrie vă scapă de necaz.

"Sfinte Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtor de Mir, ne rugăm ție în clipe de mare necaz pentru a ne apăra de primejdia care ne înconjoară. Așa cum Tu ai reușit să nu te închini la idoli și la dușmanii lui Hristos, tot așa ajută-ne să-i biruim pe toți dușmanii noștri știuți și neștiuți. 

Sfinte Mare Mucenic, dă-ne putere și binecuvântează-ne să-i învingem pe cei care vor să ne aducă pagubă și să ne despartă de persoanele pe care le prețuim și le iubim. Așa cum L-ai ajutat pe Nestor să-l învingă pe crudul lie, cel care-i omora pe creștinii din Salonic , tot așa ajută-ne pe noi să scăpăm de dezbinarea, de ura și de răzbunarea celor care vor să surpe munca noastră și ajută-ne să scăpăm din cele mai cumplite primejdii.

Roagă-l Tu pe bunul Dumnezeu să ne dăruiască nouă marea lui milă. Amin"      

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • La sfârșitul lunii octombrie, credincioşii ortodocşi cinstesc cu mare evlavie doi sfinți purtători ai numelui de Dimitrie. Deși Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, prăznuit de Ortodoxie la 26 octombrie este grec, iar celălalt, Cuviosul Dimitrie cel Nou, devenit Ocrotitorul Bucureștilor, prăznuit în ziua următoare, pe 27 octombrie, este bulgar, Sfinții Dimitrie sunt foarte populari în România.

  • În data de 26 octombrie, la sărbătoarea Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir (Sânmedru din tradiția populară) se împlinesc numeroase tradiții pe care le moștenim de la strămoșii noștri, din vremuri imemoriale, pentru a ne bucura de sănătate și împliniri în viața de fiecare zi.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5