Rudel Obreja, reţinut de DNA. Dosarul "Gala Bute", pe masa procurorilor

Ultima actualizare:
Elena Udrea a vorbit deschis cu prietenii ei pe Facebook
Elena Udrea a vorbit deschis cu prietenii ei pe Facebook

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja a fost reţinut, luni, de procurorii DNA, în dosarul "Gala Bute", pentru spălare de bani, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu, scrie realitatea.net.

Cătălin Dancu, avocatul lui Rudel Obreja, a declarat, la ieşirea din sediul DNA că fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box a fost reţinut pentru 24 de ore. Deasemenea, Dancu a precizat că, din punctul său de vedere, faptele celui pe care îl reprezintă nu au nicio legătură cu Elena Udrea şi Ion Ariton. Avocatul este de părere că e posibil ca şi fostul ministru al Justiţiei, Cătălin Predoiu să dea cu subsemnatul la DNA, informează realitatea.net.Procurorii au descins, luni dimineaţa, în locuinţele şi sediile mai multor firme din Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul "Gala Bute". Nouă persoane au fost aduse la audieri.DNA a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a deputatului Elena Udrea şi senatorului Ion Ariton, fost ministru al Economiei, în dosarul "Gala Bute", în care sunt suspectaţi de fapte de corupţie.

"Faptele au legătură cu atribuirea şi folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului în perioada 2010 - 2012", potrivit DNA.Ion Ariton este suspectat că a determinat reprezentanţii a zece companii de stat, printre care Hidroelectrica, Nuclearelectrica şi Romgaz, să sponsorizeze ilegal, cu suma totală de peste 1,7 milioane de lei, organizarea Galei Bute de către firma lui Rudel Oreja.Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost trimis în judecată în 2013 pentru fapte corupţie.


    DNA a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a Elenei UdreaFoto Arhiva Click!
DNA a cerut aviz de la Parlament pentru urmărirea penală a Elenei UdreaFoto Arhiva Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net