România, în vacanță! Turiștii, ca sardinele în Eforie, în cel mai aglomerat weekend de la mare. Uite unde se bronzează vedetele!

Ultima actualizare:

    Așa a arătat plaja din Eforie Nord, în weekend. Pe Daniela Crudu am surprins-o, recent, în Năvodarifoto: Facebook/ Vitalie Cojocari, Blitz/Click!
Așa a arătat plaja din Eforie Nord, în weekend. Pe Daniela Crudu am surprins-o, recent, în Năvodarifoto: Facebook/ Vitalie Cojocari, Blitz/Click!

În timp ce toată lumea se plânge de plaja lărgită din stațiunea Mamaia, în Eforie Nord nu ai loc să arunci un ac. Vedetele s-au mutat și ele în Năvodari, unde pot vedea valurile de pe șezlong, sau în străinătate, mai ales în Grecia și Turcia. Iată cum a arătat cel mai aglomerat weekend de pe Litoralul românesc!

În timp ce Europa e în gardă și impune restricții pe bandă rulantă din cauza numărului mare de infectări cu tulpina Delta, în România cuvântul pandemie pare deja scos din uz. Pe litoralul românesc a fost cel mai aglomerat weekend, deși oficial prețurile s-au aliniat sezonului de vârf. Din 15 iulie, hotelierii de pe litoral au modificat tarifele de cazare, astfel că turiştii plătesc cu 30% mai mult pentru aceeaşi cameră. Însă acest lucru nu îi sperie pe români, cu atât mai puțin virusul SARS-COV-2, care a luat peste 4 milioane de vieți pe tot globul.

În timp ce țări precum Marea Britanie, Spania, Franța, Portugalia, Danemarca, Grecia au luat deja măsuri în contextul valului 4 al pandemiei de Covid-19, pentru turiștii români singurul val care contează e acela care-i răcorește în vacanță. Imaginile difuzate de stirileprotv.ro și publicate pe pagina de Facebook de Vitalie Cojocari, corespondent PRO TV, nu mai au nevoie de nici un comentariu.

În weekend, românii s-au înghesuit ca sardinele în micuța stațiune Eforie Nord, iar cei intervievați au recunoscut că s-au trezit și la 6 dimineața ca să prindă un loc pe plajă. "De la şase dimineaţa am venit, să fim siguri că avem un loc în faţă. Am făcut rezervare din timp şi am avut loc de parcare la hotel. Nu suntem pretenţioşi, dar este, într-adevăr, foarte aglomerat faţă de alţi ani, foarte aglomerat", a declarat o turistă pentru Știrile PRO TV.


    Imagini din weekend, din stațiunea Eforie Nordfoto: Facebook/ Vitalie Cojocari
Imagini din weekend, din stațiunea Eforie Nordfoto: Facebook/ Vitalie Cojocari

Patron de terasă: "Suntem speriați de atâția oameni"

Vitalie Cojocari, coresponden al Știrilor PRO TV, a publicat pe Facebook o serie de imagini uluitoare, în care turiștii abia au loc unul de celălalt pe plaja din Eforie Nord. "Virgil Negru, îl vedeți în poză, administrează o terasă în Eforie. Este născut și crescut acolo, iar în viața lui (are 39 de ani) nu a văzut niciodată aglomerație mai mare ca astăzi în stațiunea în care locuiește. «camerele sunt pline, marile magazine abia fac față cererilor și suntem speriați de atâția oameni». Este primul administrator pe care îl aud spunând că este speriat de numărul mare de clienți. Dar oamenii? Oamenii sunt speriați? Nu păreau. Doar o parte dintre turiști se declară cel mult nemultumiți. Nemulțumiți că se trezesc la 5-6 dimineața să prindă un metru pătrat de nisip pe nisip. Nemulțumiți că nisipul are prea multe scoici. Nemulțumiți că berea este prea departe. Nemulțumiți că au căutat un loc de parcare 2 ore. Nemulțumiți că la întoarcere este extrem de aglomerat, mai ales dacă prind un accident în lanț…Imaginile cu aglomerația de astăzi vorbesc de la sine. Patronii din turism încă nu au cifrele care să le confirme ceea ce cred că trăiesc azi: cea mai aglomerată zi din ultimii 4 ani. Asta în ciuda unor tarife în ușoară creștere. O cameră de trei stele costă și 350 de lei pe noapte, un șezlong în Eforie - în medie 35 de lei, o bere la doză 7 lei, iar un prânz la cantină - 35 de lei de persoană", a scris Vitalie Cojocari pe Facebook.

Valeriu Gheorghiță: "Întrebarea nu e dacă valul 4 Covid va veni în România, ci când"

Întrebarea nu este dacă valul patru Covid-19 va veni în România, ci când va veni și care va fi amploarea lui, a declarat la Digi24 coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiță. El a reluat apelul pentru vaccinare, pentru a se evita o creștere semnificativă a numărului de infectări viitoare, așa cum se întâmplă momentan în multe țări din lume în prezent. "Nu am ajuns la imunizarea în masă. Din păcate, mai ales la varianta Delta, imunitatea dobândită ca urmare a trecerii prin boală nu oferă suficientă protecţie, 20 - 50% dintre persoane au risc să se reinfecteze. Cu cât rata de vaccinare este mai redusă, cu atât viteza de propagare a acestei noi variante virale este mai mare. Cred că discuţia asupra valului patru nu este dacă vine, ci când vine şi care va fi amploarea lui. Mi-aş dori să ne înşelăm cu toţii.", a spus Valeriu Gheorghiță pentru sursa citată.


    Daniela Crudu, în Năvodarifoto: BLITZ
Daniela Crudu, în Năvodarifoto: BLITZ

Daniela Crudu se bronzează în Năvodari

Plaja lărgită din Mamaia le-a pus pe fugă și pe vedetele care, odinioară, erau cliente fidele ale celebrei stațiuni cu viață de noapte. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Daniela Crudu în Năvodari, oferind un adevărat spectacol senzual, la malul Mării Negre. Costumul de baie alb, mult prea mic pentru formele Danielei, a atras toate privirile. Diana Munteanu, o mare iubitoare de soare și de bronz, a fost recent în Grecia, iar Bianca Drăgușanu, nelipsită din stațiunea Mamaia, a ales Turcia pentru relaxare și răsfăț.


    Tania Budi, în Eforie Nordfoto: Facebook
Tania Budi, în Eforie Nordfoto: Facebook

Tania Budi a fugit și ea din Mamaia: "Marea e la o stație de metrou distanță"

Surprinzătoare este însă mutarea Taniei Budi din Mamaia, acolo unde ani la rând a avut afaceri, în Eforie. "Marea se vede undeva departe, cam la o stație de metrou distanță. Nisipul nu mai e fin, de fapt nu prea mai e nisip, sunt scoici. Nu e deloc plăcut sa mergi cu tălpile goale până la mal. Iar de aici nu se mai aud valurile. Nici nu se mai vad. Rest in peace, Mamaia. PS: plin de musculițe. Eforie, lux", a scris Tania, pe Facebook.

Citește și:

Tulpina Delta pune pe jar Europa. Situația devine alarmantă în tot mai multe țări vecine

Grecia impune restricții pentru turiști. Carantină de noapte și muzică interzisă în Mykonos. Reguli stricte în localuri

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net