Româncă ucisă în Italia şi dată ca hrană la porci

Ultima actualizare:

Poliţia italiană s-a confruntat cu un caz aparte, în care două femei, o italiancă şi o româncă, au dispărut fără urmă din Velo d’Astico.

Ambele au fost căsătorite cu un fermier italian, Valerio Sperotto, scrie ilsussidiario.net. Prima dispărută a fost italianca Elena Zecchinato, în anul 1988.

Deşi cazul a făcut vâlvă în Italia, la momentul respectiv, s-au scurs 30 de ani până când criminaliştii să-l poată rezolva. Numai că, între timp, în 1999, o altă femeie a dispărut în condiţii ciudate. De această dată a fost vorba de românca Virginia Mihai, de 41 de ani, fostă directoare la Poşta Română în Craiova.

A plecat din ţară după ce l-a cunoscut pe Valerio Sperotto, cu care s-a şi căsătorit. Cei doi au divorţat, pentru ca pe 22 aprilie 1999 românca să dispară subit, iar Sperotto a spus anchetatorilor că a fost părăsit de cele două femei.

Misterul a fost rezolvat după ce anul trecut a fost găsită o unghie umană, a Virginiei Mihai, într-un coteţ al fostei ferme, scrie adevarul.ro. Sperotto nu va plăti pentru această crimă pentru că a murit în 2011.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net