Rezervările la mare s-au triplat într-o zi, după anunțul că putem merge la plajă. Cât costă cazarea pe Litoral

Ultima actualizare:

    Românii și-au rezervat deja vacanțele pe Litoralul românesc, după 1 iunie
Românii și-au rezervat deja vacanțele pe Litoralul românesc, după 1 iunie

Numărul de rezervări pe litoral s-a triplat într-o singură zi. Asta după ce președintele Iohannis a anunțat că, de la 1 iunie, românii vor putea merge la plajă. Iată cât costă cazarea!

Numărul de rezervări pe litoral s-a triplat joi, 28 mai, față de zilele anterioare, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că românii vor putea merge la plajă începând cu 1 iunie. 

Potrivit agenției Litoralulromanesc.ro, imediat după prânz, românii au început să rezerve atât vacanțe last minute mare, începând cu acest weekend, cât și sejururi în lunile iulie și august sau chiar septembrie.

”În ceea ce ne privește, având în vedere că operăm online, e foarte ușor să monitorizăm reacția imediată a turiștilor. Astfel, am constatat o creștere puternică a traficului pe site-ul nostru în minutele imediat următoare anunțului președintelui. După anunț, au început să curgă rezervările, iar acest ritm s-a păstrat toată ziua de ieri și a continuat și astăzi”, a declarat Ionuț Nedea, directorul general Litoralulromanesc.ro, agenția de turism prin care ajung cei mai mulți români în stațiunile autohtone de la Marea Neagră.

Numărul de rezervări făcute în a doua jumătate a zilei de joi a fost, practic, de trei ori mai mare decât în oricare dintre zilele anterioare. Solicitările au venit de la români din întreaga țară. La call center-ul agenției au sunat, după anunțul șefului statului, chiar și oameni care își exprimaseră anterior dorința de a-și anula vacanțele, rezervate înainte de pandemie.

Cât costă cazarea pe Litoral

”Ne așteptăm ca tendința de creștere să se accentueze în următoarele săptămâni și, cumva, după 15 iunie să revenim la nivelul de anul trecut. Chiar dacă va exista o presiune în ceea ce privește cererea, tarifele nu vor fi majorate, o garanție pe care o putem oferi turiștilor care-și achiziționează pachetele prin intermediul agenției”, a mai spus Ionuț Nedea.

Pentru prima jumătate a lunii iunie, în Mamaia, o cameră într-un hotel de 2 stele poate fi rezervată de la 113 lei pe noapte, la 3 stele - de la 115 lei pe noapte și la 4 stele de la 212 lei pe noapte.

În celelalte stațiuni, tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 81 de lei pentru un hotel de 2 stele și de la 100 de lei pentru unul de 3 stele.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/topul-destinatiilor-de-vacanta-unde-si-ce-conditii-prefera-romanii-sa-mearga-concediu

https://www.click.ro/news/national/7-sfaturi-de-vacanta-plina-pandemie-de-coronavirus

https://www.click.ro/news/national/se-ia-coronavirusul-din-mare-sau-din-piscina-ce-spun-medicii

https://www.click.ro/news/lume/turistii-romani-au-liber-pe-plajele-din-grecia-din-15-iunie-care-sunt-cele-19-tari

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net