Revelion 2020 în București: concerte în aer liber sau în interior

Ultima actualizare:

“Tu ce faci de Revelion?” Este clasica întrebare ce apare pe buzele tuturor încă din luna octombrie a fiecărui an și toți trebuie să avem deja răspunsul pregătit, fie el și indecis. Și anul acesta, cele mai bune oferte pentru Revelion 2020 au apărut încă din luna septembrie și, cum tot ce-i frumos nu durează prea mult, trebuie să te hotărăști rapid ce faci dacă vrei să-ți petreci noaptea dintre ani în locul preferat și la cel mai bune costuri.

Revelion în Piața Constituției din București

Deși tot mai mulți bucureșteni își aleg din timp destinații din străinătate sau din alte zone ale țării pentru Anul Nou, o mare parte din locuitorii capitalei așteaptă până în ultimul moment să vadă programul tradiționalului Revelion în Piața Constituției, organizat în fiecare an de PMB.

Anul trecut, zeci de mii de oameni nu au ținut cont de frigul de afară și s-au înghesuit să-l vadă live pe renumitul DJ – ATB, dar și nume sonore ale industriei musicale din România precum Delia, Carla’s Dreams, The Motans, Antonia, Irina Rimes, Mark Stam și alții.

Programul pentru anul acesta nu este încă anunțat și, după cum suntem deja obișnuiți, probabil va mai dura până vom afla ce surprize ni s-au pregătit. La urma urmei, este un eveniment cu intrare liberă și tradiția ne-a învățat deja la ce să ne așteptăm: mega spectacol pe scenă și pe cer, cu sau fără ger.

Dacă nu vrei totuși să aștepți până în ultimul moment și cauți o locație din București în care să sărbătorești, află că ofertele au început să împânzească internetul și acum e cel mai bun moment să profiți de ele!

Revelion 2020 la Berăria H – Orașul cu Chef de Viață

Cunoscută drept “cea mai mare berărie din Sud Estul Europei” și catalogată ca fiind una din cele 3 minuni ale Bucureștiului, Berăria H organizează și anul acesta un revelion de proporții la care sunt așteptați peste 2000 oameni. Pe scenă vor urca, pe rând, Horia Brenciu & HB Orchestra + Nelu Vlad & formația AZUR, dar Orașul cu Chef de Viață se laudă cu un adevărat spectacol și în farfurie: peste 50 de tipuri de mâncare (care mai de care) și băutură la discreție pe tot parcusul nopții pentru toți norocoșii care prind locuri anul acesta.

Dacă ești tentat să-ți rezervi deja locurile pentru Revelion 2020 la Berăria H din București, află că tocmai s-au pus în vânzare ofertele EARLY BIRD – în număr limitat. În funcție de categoria aleasă, prețurile variază de la 420 lei până la 720 lei și acoperă absolut toate costurile (open bar & open buffet pe toată durata evenimentului + acces la spectacol).

Mai multe detalii găsești oricum pe www.berariah.ro, iar până te hotărăști poți să arunci o privire peste atmosfera de anul trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net