Reacții după filmul scandalos cu profesorul stripper de la Jean Monnet. Ce spun directoarea și Inspectoratul

profesor_jean_monet_4.jpg

Scene scandaloase cu elevul și profesorul de muzică

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Reprezentanții Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti și conducerea Liceului Jean Monnet au fost informați despre filmulețul scandalos care a intrat în atenția Click!, în care un profesor de muzică face stripptease la o petrecere cu elevi. Adevarul.ro publică reacțiile șefilor profesorului stripper. Aceștia confirmă demisia dascălului, care fusese închiriat de pe Internet, ca să se dezbrace la petrecerea elevilor minori.

Încă un scandal zguduie unul dintre liceele cu pretenţii din Bucureşti. Click a obţinut o filmare în care, profesorul de muzică D. A. Sorin, costumat în pantaloni mulaţi, mimează scene erotice cu o adolescentă aşezată pe un scaun, în aplauzele mai multor elevi care asistă la acest spectacol. Se pare că filmuleţul, realizat sâmbătă, 20 noiembrie, a ajuns pe contul de Instagram al unei eleve de la liceul în cauză. 

Ce spune directoarea adjunctă a liceului 

Contactată de jurnaliştii de la Click, directoarea adjunctă a liceului, Diana Răducanu, susţine că profesorul în cauză şi-a dat demisia invocând ”o confuzie”. ”Mai mult decât atât, nu ştiu ce să vă spun”, a comentat ea. La întrebarea noastră, despre ce confuzie era vorba, replica directoarei este: ”Nu ştiu, pentru că nu a dezvoltat. Este singura afirmaţie pe care a făcut-o în demisie. Am luat act în Consiliul de Administraţie şi am anunţat-o la inspectorat. Demisia a trimis-o duminică prin e-mail şi luni a depus-o scris”. 

Citește continuarea declarației pe www.adevarul.ro, dar și poziția Inspectoratului Școlar

Vezi aici filmarea scandaloasă cu profesorul de muzică, mimând scene erotice cu o elevă

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5