Reacția lui Dragnea după dezvăluirile din valiză ale celor de la Rise Project: a venit și el la PSD cu 2 genți

Click desktop articole 300x250 p1

 • foto: INQUAM
 • foto: INQUAM
 • foto: INQUAM
 • foto: INQUAM
 • foto: INQUAM
 • foto: INQUAM
 • foto: INQUAM
 • foto: INQUAM
 • Maximize
1/8
Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Liviu Dragnea își inventează, din nou, dușmani! După ce jurnaliștii de la Rise Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize doldora cu documente, imagini și filmulețe despre cei care ar sta în spatele companiei Tel Drum, Liviu Dragnea a ieșit la atac!

După o nouă amânare la Înalta Curte în procesul angajărilor fictive, Dragnea a venit la ședința Comitetului Executiv al PSD cu două valize pline cu imagini cu Klaus Iohannis pe care scriau diverse mesaje acuzatoare cu privire la modul în care președintele României și-a dobândit proprietățile din Sibiu. 

„Prima valiză este cu gosoşi de la RISE PRoject. Sunt proaspete. A doua valiză: după cum ştiţi, eu sunt din Teleorman. Ca orice localnic din Telorman, am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA. Dosarul nr. 1:  achizţia fraudioloasă a imobilului Reiffiesen din Sibiu 2. Retrocedări către Forumul German. 3. Promovarea procurorilor care i-au închis dosarele. 4. Declaraţii mincinoase despre banii încasaţi din chirii. 5. Închirierea căminului de bătrâni de la Forumului German. 6. Presiuni asupra unui judcător CCR. Şi mai avem nişte stikuri care n-au ajuns încă la DNA: Vi le las dumneavoastră”, a spus Dragnea. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Cei de la Rise Project România a anunțat pe pagina lor de Facebook că au intrat în posesia unor documente secrete și a mii de fotografii cu personajele anchetate de DNA în dosarul Tel Drum, firma pe care o acuză procurorii că a câștigat pe ochi frumoși lucrări publice în Teleorman și despre care se spune că este, de fapt, imperiul financiar al liderului PSD Liviu Dragnea.

 • Liviu Dragnea vrea să se răzbune pe lideri care îl contestă

  Săptămâna începe cu emoții pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. Pe lângă ședința forului de conducere al partidului, unde va fi discutată”execuția”liderilor disidenți, la Inalta Curte se judecă contestația făcută de Dragnea la condamnarea de trei ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu

 • tel drum dezvaluri rise project

  „O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziţionat fizic şi informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui“ - anunţă RISE Project pe Facebook.

 • liviu dragnea referendum

  Prima zi de vot la Referendumul pentru familie a fost condimentată cu două incidente, care i-au avut în prim plan pe liderul PSD Liviu Drangea şi pe Traian Băsecu, fostul şef de stat. Cei doi au venit zâmbitori la aceeași secție de votare, la Liceul Jean Monnet din București, dar la plecare nu au mai părut la fel de relaxaţi. Coincidență sau nu, cei doi oameni politici au păţit-o, fiind lăsați cu mâna întinsă de câțiva membri ai secției de votare.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5