Reacția lui Dragnea după dezvăluirile din valiză ale celor de la Rise Project: a venit și el la PSD cu 2 genți

Ultima actualizare:
image

Liviu Dragnea își inventează, din nou, dușmani! După ce jurnaliștii de la Rise Project au anunțat că au intrat în posesia unei valize doldora cu documente, imagini și filmulețe despre cei care ar sta în spatele companiei Tel Drum, Liviu Dragnea a ieșit la atac!

După o nouă amânare la Înalta Curte în procesul angajărilor fictive, Dragnea a venit la ședința Comitetului Executiv al PSD cu două valize pline cu imagini cu Klaus Iohannis pe care scriau diverse mesaje acuzatoare cu privire la modul în care președintele României și-a dobândit proprietățile din Sibiu. 

„Prima valiză este cu gosoşi de la RISE PRoject. Sunt proaspete. A doua valiză: după cum ştiţi, eu sunt din Teleorman. Ca orice localnic din Telorman, am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care n-au ajuns încă la DNA. Dosarul nr. 1:  achizţia fraudioloasă a imobilului Reiffiesen din Sibiu 2. Retrocedări către Forumul German. 3. Promovarea procurorilor care i-au închis dosarele. 4. Declaraţii mincinoase despre banii încasaţi din chirii. 5. Închirierea căminului de bătrâni de la Forumului German. 6. Presiuni asupra unui judcător CCR. Şi mai avem nişte stikuri care n-au ajuns încă la DNA: Vi le las dumneavoastră”, a spus Dragnea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net