Răzbunare? Mașina șefului Poliției de Frontiră Vișeu de Sus, făcută scrum

masina_incendiata.jpg

masina incendiata arsa
Autoturismul șefuluji Poliției de Frontiră Vișeu de Sus a ars în totalitate
Foto: observatornews.ro

Șeful Poliției de Frontieră din Vișeu de Sus a rămas fără mașină, după ce niște indivizi necunoscuți i-au dat dat foc acesteia. Cel mai probabil, atacul în stil mafiot are legătură cu persoane implicate în contrabanda cu țigări.

În miez de noapte, autoturismul personal al șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a luat foc. Mașina, care se afla în couna Moisei, Maramureș, a ars ca o torță până la sosierea pompierilor. Apelul la 112 a fost făcut în noaptea de duminică spre luni, la ora 02.55, când un bărbat a anunțat despre faptul că pe drumul principal în zona Izvorul Dragoș are loc un incendiu de autovehicul.

Polițiștii împreună cu pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului, lichidânfd incendiul în scurt timp. Mașina a ars în totalitate. Totodată, pompierii au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Atacul ar avea legătură cu persoane implicate în contrabanda cu țigări

Polițiștii criminaliști din cadrul Poliției Vișeu de Sus au deschis o anchetă în acest caz. Ei au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

Presa locală speculează că atacul ar avea legătură cu persoane implicate în contrabanda cu țigări de proveniență ucraineană, scrie observatornews.ro.

 

Citește și:

 

Șapte mașini incendiate de o mână criminală în București

 

Un șofer beat a lovit mașina Poliției, în Iași: „Hai că am fost băiat finuț!”

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1