Război total în PSD! Firea i-a cerut demisia lui Dragnea

Ultima actualizare:

    Au trecut vremurile când Gabriela Firea se șușotea cu Liviu Dragnea Foto: Inquam
Au trecut vremurile când Gabriela Firea se șușotea cu Liviu Dragnea Foto: Inquam

Gabriela Firea continuă atacul împotriva lui Liviu Dragnea. Aceasta i-a cerut președintelui PSD să-și dea demisia și a vorbit și despre ”șobolănismele” din partid.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a continuat astăzi, 5 septembrie, atacul împotriva lui Liviu Dragnea, susţinând, într-o conferinţă de presă, că liderul PSD a declanşat o campanie de defăimare a sa.

Ea a susţinut că, astfel, a fost lansată la adresa ei o "acuzaţie diabolică, transmisă în interiorul şi exteriorul ţării", conform căreia s-ar fi transformat în purtătorul de cuvânt al celor care se opun graţierii şi aministiei, subliniind că acest subiect nu a fost discutat în PSD, ci doar de Liviu Dragnea cu câţiva apropiaţi.

Firea: ”Nu-mi plac şobolănismele. Am avut suficient parte de ele”

”Public, nu sunt de acord să înceapă o disidenţă informală în partid care nu ar face decât să macine partidul în interior. Ar duce la divizare. Unii cu Dragnea, unii cu Firea şi alţii care nu ştiu ce să face. Nu e normal să ajungem ca într-o formaţiune condusă dictatorial să nu poţi spune nimic. Nu voi face un gest care să atace unitatea partidului. Dacă spui ceva, ţi se închide gura, se spune că vrei să cadă Guvernul. Nu-mi plac şobolănismele. Am avut suficient parte de ele. Pe faţă spuneau unii că totul e bine, în spate era şobolăneală“, a declarat Firea.

De asemenea, vicepreşedintele PSD a subliniat faptul că ea nu a avut nici o legătură cu discuţiile referitoare la amnistie şi graţiere, care ar fi fost abordate de Dragnea într-o întâlnire restrânsă cu persoanele apropiate din partid.

Primarul Capitalei nu se opune amnistiei și grațierii

”O acuzaţie pe care aş vrea să o numesc diabolică s-a transmis în ultimele zile şi ore către români, către colegii mei, către mediul de afaceri, şi anume că primarul general nu are de fapt nici o problemă reală, că toate merg bine, că totul este roz în Bucureşti, dar este un fel de purtător de cuvânt al celor care se opun graţierii şi aministiei. Este de domeniul SF. Nu am discutat despre acest subiect. Liviu Dragnea a vorbit doar cu câţiva apropiaţi. Ca idee, nu sunt împotriva nici unei legi, dar ceea ce atât eu, cât şi colegii cu care am discutat, totul trebuie să fie în deplină legalitate, ca să nu compromitem România şi ca PSD să nu treacă ruşinos prin istorie. Nu mă voi opune nici unui proiect dacă el este legal, corect conturat juridic, dar nu suntem de acord cu fanteziile, improvizaţiile juridice care înţeleg că se pun la cale. Deja s-a declanşat o campanie de defăimare a mea, cum că eu sunt cea care mă opun libertăţii unor oameni politici care doresc grațierea şi amnistia.Vom deconta toți, nu doar un om, şi fac apel la toţi colegii mei să înţeleagă ca orice situaţie neclară ne poate duce pe toţi în haos. Îi rog pe cei care aşteaptă măsuri de la Parlament să ceară deplină legalitate”, a susţinut Firea, citată de news.ro.

În plus, Gabriela Firea a vorbit despre relaţia ei cu Guvernul PSD şi a spus că după şedinţa de sâmbătă a Comitetului Executiv al PSD a fost declanşată "o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea".

”Din punctul meu de vedere, ar trebui să facă un pas în spate. Este doar punctul meu de vedere, nu m-am consultat cu nimeni, nu am cerut acceptul nimănui. Ori schimbă modul de lucru şi renunţă la a se mai consulta doar cu două-trei persoane - multe care nici nu fac parte din Guvern - deci ori schimbă total modul de lucru, dar nu cred că poate să lucreze în acest sens, pentru că ar fi făcut-o - dacă poate, ar fi minunat - dacă nu, cred că o retragere ar fi benefică pentru partid, dar nu atât mai puţin pentru partid, cât pentru ţară”, a precizat Firea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net