Raportul IML în Cazul Caracal. Oasele din curtea lui Dincă sunt de origine animală iar cele din pădure de om

oase_padure_caracal.jpg

IML a anunțat oficial că oasele din pădurea Caracal sunt de natură umană
IML a anunțat oficial că oasele din pădurea Caracal sunt de natură umană și nu aparțin Alexandrei Măceșanu

În sfârșit este oficial. Legiştii au trimis la DIICOT raportul final privind expertiza antropologică a fragmentelor osoase descoperite la liziera unei păduri din Caracal și în curtea lui Gheorghe Dincă. Primele sunt de natură umană, celelalte aparțin unor animale.

”La data de 18.09.2019, Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate”, a transmis, miercuri, DIICOT într-un comunicat preluat de news.ro. În cursul interogatoriilor, Gheorghe Dincă a susținut că a aruncat rămăşiţele minorei Luizei Melencu la liziera unei păduri din Caracal. Acolo la percheziții au fost găsite mai multe fragmente osoase, care potrivit analizei antropologice efectuate de IML aparţin unei fete de 15 – 19 ani. Specialiştii menţionează că potrivit probelor ADN, este vorba despre o altă persoană decât Alexandra Măceşanu, cea de a doua minoră răpită.

perchezitii_casa_gheorghe_dinca.jpg

Peste 200 de oameni au percheziționat săptămâni de zile fiecare colț din proprietatea lui Gheorghe Dincă
Oasele găsite în curtea lui Dincă nu sunt de natură umană

În același timp, reprezentanții IML au transmis că oficial că fragmentele osoase găsite în curtea din gospodăria lui Gheorghe Dincă, nu cele găsite în butoi, nu sunt de origine umană și provin de la animale.

Ce oase au fost găsite în pădurea Caracal

Raportul arată că fragmentele osoase şi fragmentele dentare găsite la liziera pădurii din Caracal și expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminine. IML spune în raport că se estimează vârsta biologică a fragmentelor la momentul decesului de circa 15-19 ani.”Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019. Conform DIICOT medicii legiști au anunțat că au finalizat examinarea tuturor fragmentelor osoase descoperite în cazul Caracal

 

Citiți și

 

Crimele de la Caracal. Gheorghe Dincă, dus la detectorul de minciuni

 

Dezvăluiri despre fiica lui Gheorghe Dincă. Le-ar fi făcut rost de fete unor afaceriști italieni

Loading...

Citește și