Raed Arafat a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit niciodată: „Era imposibil...”

arafat.jpg

raed arafat
Raed Arafat a vorbit despre motivul pentru care nu și-a întemeiat niciodată o familie
Foto: Adevărul

A ajuns cunoscut în întreaga țară și are o carieră de succes, dar în viața personală nu se mândrește cu prea multe realizări și rareori a dezvăluit detalii în acest domeniu. De această dată însă, Arafat a mărturisit care e motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

Invitat în cadrul emisiunii „Se întâmplă acum”, de la B1 Yv, Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut că tot timpul a pus viața profesională înaintea celei personale, iar munca sa, care îi cere lucru constant, nu i-ar permite să aibă o familie:

”Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a declarat Raed Arafat în cadrul emisiunii.

Loading...
 
 

Citește și

  • medicina de urgenta, istorie, discipoli

    Raed Arafat (52 de ani) este român cu acte în regulă de nici două decenii. Mai deține însă și cetățenia iordaniană. Născut în orașul palestinian Nablus, el e cel mai mare dintre cei trei băiați ai familiei lui de Dawoud Arafat, inginer de meserie și întreprinzător în timpul liber, proprietar al unui magazin de produse electronice. Mama sa, Tharwat, era fiica unor farmaciști din capitala Sirie, Damasc. Numele său de familie l-a plasat deseori în compania fostului lider palestinian, Yasser Arafat, dar niciodată, absolut niciodată Raed Arafat nu a lăsat să se înțeleagă că între ei ar exista vreo legătură de rudenie, fie ea și îndepărtată. La 17 ani, Raed e trimis la Damasc să studieze medicina (nu e exclus ca el să fii moștenit această pasiune din partea mamei sau a rudelor ei), deși tatăl a făcut eforturi susținute pentru a-l determina să urmeze calea ingineriei.

  • raed arafat

    O dezbatere despre moartea fulgerătoare a artistului Gyuri Pascu s-a încins. Între Raed Arafat și jurnalistul Cătălin Torontan a avut loc un incendiar dialog.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1