Puşcărie fiindcă a urinat pe maşina Poliţiei

Ultima actualizare:

    Gabriel Vînachi  şi gestul care l-a  trimis la “răcoare”
Gabriel Vînachi şi gestul care l-a trimis la “răcoare”

Batjocura l-a costat scump! Un bărbat din judeţul Iaşi a primit o condamnare cu executare pentru o faptă incredibilă. Gabriel Vînachi a fost găsit vinovat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, întrucât s-a fotografiat urinând pe maşina unui echipaj de Poliţie. Individul nu s-a mulţumit cu atât şi a postat imaginea pe o reţea socială.

Ofensă aspru pedepsită! Gabriel Vînachi a primit două luni de închisoare, însă condamnarea i-a adus şi revocarea unei alte sentinţe, de 550 de zile, care s-a adăugat pedepsei. Originar din comuna Ciurea (Iaşi), Vînachi a comis fapta în urmă cu patru ani, pe 26 iulie 2014, când a observat o maşină de poliţie parcată pe strada Luceafărul din Lunca Cetăţuii. Vehiculul a fost lăsat acolo de un poliţist aflat în timpul serviciului. 

„În perioada cât agentul de poliţie s-a deplasat şi a întocmit actele procedurale la locuinţa numitului C.C., inculpatul Vînachi Gabriel s-a deplasat lângă autospeciala inscripţionată cu însemnele «Poliţia», a scos în public organul genital şi s-a filmat în timp ce urina pe portiera stânga faţă a autovehiculului. Ulterior, inculpatul a postat pe pagina personală de Facebook fotografii în care apare îmbrăcat sumar, zâmbind ironic şi sfidător în momentul în care urinează pe autospeciala poliţiei“, se arată în rechizitoriu. 

Pentru a demonstra că ordinea publică a fost tulburată, procurorii au audiat şi persoane care au văzut imaginea pe Facebook şi care au declarat că au fost revoltate de gestul individului. „În ceea ce priveşte urmarea imediată a acţiunii inculpatului, consider că acţiunea acestuia de a urina pe un autovehicul inscripţionat al Poliţiei Române, pe timp de zi şi în văzul altor persoane, şi postarea pe un site public de socializare a pozelor cu el urinând sunt de natură să aducă atingere imaginii Poliţiei Române şi pot crea inculpatului un sentiment de invulnerabilitate în faţa legii“, a motivat procurorul care a întocmit rechizitoriul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net