A pus pe Facebook poze cu eleva dezbrăcată

Ultima actualizare:

    Tânărul deţinea imagini cu mai multe fete  în ipostaze sexuale explicite. Copila şantajată, la un pas să-şi ia viaţa
Tânărul deţinea imagini cu mai multe fete în ipostaze sexuale explicite. Copila şantajată, la un pas să-şi ia viaţa

Pedepsit fiindcă a şantajat o elevă! Un tânăr de 17 ani din Bacău trebuie să achite 40.000 de lei daune morale unei puştoaice, după ce a distribuit în mediul online fotografii şi filmuleţe intime. Judecătorii de la Tribunalul Bacău au instituit sechestru asigurător pe bunurile deţinute de părinţii elevului acuzat de şantaj şi pornografie infantilă.

G.N., un elev în vârstă de 17 ani, a adus o copilă în pragul sinuciderii. Puştoaica de 15 ani i-a povestit mamei şi, apoi, poliţiştilor, că, în august 2017, a cunoscut pe Facebook un tânăr cu care a început să poarte discuţii. La un moment dat, elevul i-a solicitat fetei o fotografie, iar copila a răspuns solicitării, trimiţându-i o poză obişnuită. Ulterior, adolescentul i-a cerut o altă fotografie, „mai sexy“, iar fata s-a conformat i-a trimis una în care apărea în lenjerie intimă.

Relaţia de prietenie s-a transformat treptat într-un şantaj care se putea încheia tragic. Iniţial, adolescenta a refuzat să mai răspundă solicitărilor, iar G. N. a distribuit pe Facebook fotografii intime ale fetei. El a păcălit-o că le va şterge dacă îi va trimite o altă poză în care să fie dezbrăcată, apoi un filmuleţ. De frică, fata s-a conformat. Fotografiile au fost şterse, dar şantajul a continuat, tânărul având o nouă solicitare: să întreţină relaţii sexuale cu ea. Fata l-a refuzat şi i-a spus că mai bine se omoară decât să-şi vândă virginitatea. Mai mult, l-a avertizat că îl va reclama la Poliţie, însă elevul nu a fost intimidat.

La dosar, anchetatorii au prezentat înregistrările discuţiilor dintre cei doi adolescenţi, care evidenţiază presiunea uriaşă făcută asupra fetei. Agresorul o ameninţa că în cazul în care va refuza să întreţină relaţii sexuale, va transmite toate înregistrările compromiţătoare directorului liceului şi tatălui ei. O ameninţa că va fi exmatriculată şi că lui nu i se va întâmpla nimic, întrucât tatăl lui ar lucra în cadrul unui minister. La percheziţii, poliţiştii au descoperit în telefonul şi în laptopul elevului de 17 ani mai multe fotografii şi filmuleţe cu fete ce par a fi minore, în ipostaze sexuale explicite, iar altele - cu urme de autoflagelare pe braţe. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net