Psihologul violator, reținut în București. Cum își atrăgea victimele

Ultima actualizare:

    Bogdan Giuseppe care a violat 31 de femei și le-a agresat sexual pe alte 48, în urma cu un an, a fost din nou arestat de poliție
Bogdan Giuseppe care a violat 31 de femei și le-a agresat sexual pe alte 48, în urma cu un an, a fost din nou arestat de poliție

Un bărbat a fost reținut în Capitală, după ce acesta ar fi comis o serie de agresiuni sexuale, dar și alte infracțiuni. Bogdan Giuseppe a fost psiholog, însă i-a fost retras titlul atunci când, în iulie 2017, a comis o serie de infracțiuni de viol, de agresiune sexuală, de infracţiuni de violare a vieţii private, dar și infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine, punere în circulaţie de valori străine falsificate, toate acestea, comise în perioada 2016-2017.

Potrivit b1.ro, bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost arestat preventiv în luna februarie 2017, fiind acuzat de fapte ilegale. După ce a fost eliberat, lui i s-a restricționat dreptul de a mai profesa ca psiholog, însă el a continuat să se folosească de acest nume, iar atunci când femeile veneau să-și facă un control la medicina muncii, el se prezenta ca fiind psiholog. Bogdan Giuseppe a creat mai multe conturi de e-mail, pe care le afișa pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pentru anumite poziții de muncă. În acest mod, el își atrăgea victimele.

Atunci când fetele se arătau interesate de posturile respective, el le trimitea la medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altul decât el însuşi, confrom sursa citată anterior.

Când respectivele fete ajungeau la cabinetul său, el se dădea drept psiholog, deși i se retrăsese titlul, dar și ginecolog, profesie pe care nu a avut-o niciodată. În respectivul cabinet se aflau mai multe camere video, care filmau „controalele” ginecologice, făcute pe baza faptului că tinerele ar fi avut probleme medicale și necesitau îngrijire. Toate aceste proceduri era false, erau utlizate doar în privința satisfacerii sexuale personale.

Comunicatul de presă al Poliției Române

„Joi, 11 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârşirea a 20 de infracţiuni de agresiune sexuală, 17 infracţiuni de viol, o infracţiune de exercitare fără drept a profesiei de medic şi 26 de infracţiuni de violare a vieţii private.

Probele administrate au conturat suspicinea că în perioada 2016 – februarie 2017, bărbatul de 52 de ani a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta în mediul virtual, ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

 După ce persoanele  se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un medic cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu era altcineva decât cel ce genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate să şi deţină calitatea de medic.

După ce persoanele vătămate erau supuse unui pretins examen psihologic, bărbatul  şi-ar fi declinat şi calitatea de medic specialist şi, prin false diagnostice de natură a alarma  persoanele,  le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenţionale, ce ar fi condus la eliminarea pericolului cu privire la sănătate.

Pretinsele examinări medicale se desfăşurau într-o încăpere în care erau amplasate mai multe camere video disimulate, creându-se în acest sens o arhivă cu materiale pornografice.

În acest caz procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva bărbatului, dosarul fiind înaintat Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, conform sursei citate anterior.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net