PSD s-a răzgândit după ce a votat Legea Carantinei în Camera Deputaților. Votul din Senat a fost amânat

marcel-ciolacu-robert-cazanciuc.jpg

Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc au încercat să explice vineri de ce amână Legea carantinei și izolarii
Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc sunt președinții celor două camere ale Parlamentului
Citeste tot despre: 

Noaptea nu a fost un sfetnic bun pentru PSD în privința Legii carantinei. După ce joi au votat cu peste 70 de amendamente Legea carantinei în Camera Deputaților, vineri lovitură de teatru. Președintele Senatului, Robert Cazanciuc a anunțat că votul în Senat se amână iar liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu i-a dat ultimatum premierului Ludovic Orban.

Potrivit news.ro, preşedintele interimar al Senatului,  PSD-istul Robert Cazanciuc a declarat că proiectul Guvernului referitor la carantină şi izolare va fi dezbătut de Comisia juridică”atât timp cât va fi nevoie”. El a precizat că este necesar şi un aviz al CSM, dat fiind că este vorba şi despre proceduri judiciare. Cazanciuc a mai spus că începând de sâmbătă va fi convocat plenul Senatului pentru votul final, această cameră fiind for decizional pe proiectul de lege privind carantina şi izolarea.

camera-deputatilor.jpg

PSD consideră acum că s-a pripit după ce a trecut prin Camera Deputaților Legea carantinei și izolarii în doar câteva ore
PSD a trecut Legea carantinei prin Camera Deputaților cu peste 70 de amendamente

Președintele Camerei Deputaților nu mai este de acord cu cea votat

 

”În niciun caz NU vom permite transformarea ţării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberaţii! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenţei crase a PNL sunt românii! Premierul Orban şi Ministrul Justiţiei Predoiu trebuie să vină urgent în Senatul României!! Unde românii trebuie apăraţi, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei! Virusul nu are culoare politică, dar Prostia, Neputinţa şi Lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-şi acoperi furturile, Guvernarea PNL loveşte zi de zi în români”, a scris surprinzând pe toată lumea Marcel Ciolacu vineri pe Facebook. Preşedintele Camerei Deputaţilor mai spune că proiectul de lege privind carantina trimis Parlamentului de către Guvern este”dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor”deși documentul a fost modificat fundamental cu peste 70 de amendamente de majoritatea PSD.”Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor. Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice şi o luăm acum de la capăt în Senat. Le solicit prezenţa premierului şi ministrului Justiţiei la dezbateri, faţă în faţă cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, medici şi pacienţi!”, a acuzat Ciolacu mult mai virulent vineri față de joi.  

 

Citiți și

 

Guvernul a trimis Parlamentului noile condiții pentru carantină, izolare și internare

 

Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege privind carantina şi izolarea. Ce presupune acest lucru

Loading...

Citește și