Prostituată din Deva, bătută crunt de un client italian pentru că l-a pus să se spele!

prostituata.jpg

Prostituată din Deva
O prostituată din Deva a fost lăsată lată de un client italian
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Scene halucinante! O prostituată din Deva a fost bătută cu bestialitate și tâlhărită de un client italian, care s-a supărat pentru că femeia l-a trimis să se spele. Bărbatul a plecat, însă s-a întors cu trei indivizi și au agresat-o pe româncă, dar și pe proxenetul acesteia.

Episodul a avut loc în noapte de 13 spre 14 ianuarie. După ce au reușit să scape din mâinile agresorilor, prostituata din Deva și proxenetul ei au sunat imediat la 112.

„„Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînțelegeri avute cu un bărbat (a cărui identitate nu a putut-o preciza) cu privire la o sumă de bani, acesta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp și a intrat în locuinţă însoțit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul” au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara, potrivit Replica.

Trei dintre suspecții care au bătut-o pe prostituata din Deva au fost arestați 

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat şi au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de trei dintre prezumtivii autori ai faptei (cu vârste cuprinse între 31 şi 47 de ani). Pe numele celor trei suspecți au fost întocmite mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, inclusiv a cetățeanului italian, în timp ce un altul dintre cei patru au fost reținuți. Este vorba de un complice de 31 de ani, care se află acum sub control judiciar.

Loading...

Citește și