Programul serviciilor de Paşte şi 1 Mai

Ultima actualizare:

    Majoritatea magazinelor, băncilor  și spitalelor au stabilit cum se va  munci în următoarea săptămână
Majoritatea magazinelor, băncilor și spitalelor au stabilit cum se va munci în următoarea săptămână

România intră în vacanţă! Bugetarii au liber şase zile, iar băncile, marile magazine, spitalele, metroul au anunţat un program special pentru perioada 26 aprilie – 2 mai. Uite unde e deschis şi unde-i pus lacătul!

Magazine

Auchan. Pe 28 aprilie, dar şi în a doua zi de Paşte, magazinele Auchan din întreaga ţară vor funcţiona după orarul normal. Programul Auchan este următorul: 26 aprilie: 8.00 - 22.00; 27 aprilie - 8.00 - 22.00; 28 aprilie: 8.00 - 22.00. Totuşi, programul Auchan Paşte 2019 poate diferi în funcţie de oraş.

Lidl. 26 aprilie 7.00 – 22.00; 27 aprilie 7.30 - 2000; 28 – 29 aprilie: închis; 30 aprilie şi 1 Mai: program normal.

Kaufland. 25 şi 26 aprilie: 7.30 – 23.00; 27 aprilie: 7.00 – 18.00; 28 aprilie – închis; 29 aprilie 9.00 – 16.00; 30 aprilie – 1 mai: 7.30 – 22.00.

Carrefour: Până mâine, pe 26 aprilie, programul este prelungit până la ora 24.00, pe 27 aprilie magazinele se închid la ora 19.00. 28 aprilie este închis, iar din 29 aprilie se revine la programul normal până la ora 22.00 în majoritatea supermarketurilor.

METROREX

Metrorex anunţă că, în noaptea de Înviere, garniturile vor circula la un interval de aproximativ zece minute, până la ora 1.00, ulterior circulând cu o frecvenţă de 20 de minute. Compania a precizat că, pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului, este interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse, scrie news.ro. De asemenea, în perioada 26- 30 aprilie şi 1 mai 2019, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar peMagistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) la un interval de circa 11 minute.

Spitale

Bucureşti. 9 spitale de urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă al Capitalei vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în perioada 26 aprilie - 1 mai, cu ocazia Sărbătorii Pascale. Cele nouă spitale care e vor asigura asistenţa medicală de urgenţă sunt: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „M. S. Curie”.

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program de lucru normal, cu menţiunea că, în această perioadă, va elibera certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările populaţiei vor fi preluate la 112. 

Sibiu. În perioada zilelor libere de Paşte şi 1 Mai, asistenţa medicală şi farmaceutică din judeţul Sibiu va fi asigurată de unităţi cu program de activitate permanent, similar zilelor de sfârşit de săptămână. Toate cele şapte unităţi spitaliceşti din judeţ vor funcţiona cu liniile de gardă permanente şi vor acorda asistenţă medicală de urgenţă.

Cluj. În intervalul 26 aprilie – 05 mai 2019, în Cluj-Napoca, pentru populaţia adultă, urgenţele medico-chirurgicale se vor adresa Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moţilor nr. 68. În municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Oraşul Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin Compartimentele de Primiri Urgenţe şi Camerele de Gardă ale spitalelor.

Suceava. Cabinetele de specialitate din ambulatoriul integrat al Spitalului de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava vor fi închise a doua zi de Paşte, pe 29 aprilie, dar vor avea program normal de funcţionare în zilele de 26 şi 30 aprilie a.c. De 1 Mai este zi de sărbătoare legală şi vor fi închise, urmând a se redeschide din 2 mai, cu programul obişnuit.

Constanţa. Pentru minivacanţă au fost pregătite suficiente materiale sanitare şi medicamente, susţine managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Constanţa, dr. Cătălin Grasa, citat de radioconstanta.ro. ”1 Mai e primul test pentru sezonul estival. Suntem pregătiţi pentru aceste zile libere. Din cei 2.900 de salariaţi, se acoperă gărzile non-stop, 24 de ore din 24’’,.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net