Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea până pe 14 iunie

Ultima actualizare:

    Începutul verii va fi unul răcoros
Începutul verii va fi unul răcoros

ANM a anunțat prognoza meteo pe patru săptămâni iar veștile nu sunt dintre cele mai bune. Se pare că până la 7 iunie temperaturile vor fi ușor mai coborâte pentru normalul acestei perioade.

Prognoza meteo pe patru săptămâni vine cu temperaturi mai scăzute pentru această perioadă din calendar, dar și cu ploi, mai ales până pe 25 mai. 

Săptămâna 17.05.2021 – 24.05.2021 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni, dar și local în zona Deltei Dunării. În zona Carpaților Meridionali cantitățile de precipitații vor fi deficitare, iar în restul țării acestea vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 24.05.2021- 31.05.2021 

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile vestice, nordice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în sud-vest și în zonele montane, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 31.05.2021 – 07.06.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile nordice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval. Regimul pluviometric va fi local deficitar în zonele montane din jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă

Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pe patru săptămâni se încadrează în limite normale deși începutul de vară este unul răcoros.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net