Prognoza meteo. Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie

Ultima actualizare:

    Meteorologii ANM au emis o prognoză pentru 1 și 8 Martie. Vremea va fi caldă, dar se anunță și niște ploi slabeFOTO: adevarul.ro
Meteorologii ANM au emis o prognoză pentru 1 și 8 Martie. Vremea va fi caldă, dar se anunță și niște ploi slabeFOTO: adevarul.ro

Primăvara este foarte aproape. Meteorologii ANM au emis o prognoză pentru 1 și 8 Martie. Vremea va fi caldă, dar se anunță și niște ploi slabe.

A fost vreme închisă ieri (26 februarie), dar temperaturile au urcat astăzi (27 februarie) la 8 - 10 grade în Banat și 10 grade la Mangalia.

Prognoza meteo pe regiuni, în perioada 1 – 8 Martie.

Vremea 1 – 8 Martie, în Banat și Crișana

De 1 Martie, vor fi 14 grade în Banat, dar vor fi condiții de ploi slabe și trecătoare. Vor urma trei zile mai răcoroase, între 2 și 4 martie, apoi din nou se va încălzi. Pe 8 Martie, sunt prognozate 15 grade la prânz și minus 4 grade în timpul nopții.

Vremea 1 – 8 Martie, în Transilvania

De 1 Martie, sunt prognozate 8 grade la prânz și zero grade în timpul nopții. Următoarele zile vor fi ușor mai răcoroase, cu valori de 4 – 6 grade. Însă, pe 8 Martie, vor fi în jur de 12 grade. Trecător, vor fi precipitații slabe în fiecare zi, din 1 Martie.

Vremea 1 – 8 Martie, în Maramureș

De 1 Martie, vor fi în jur de 8 grade la prânz, iar pe 8 Martie, temperaturile vor urca la 12 grade. Probabilitatea de precipitații va fi în creștere din 1 Martie.

Vremea 1 – 8 Martie, în Moldova

Săptămâna aceasta, temperaturile vor oscila de la o zi la alta. Pe 1 Martie, vor fi în jur de 10 grade, pe 2 martie vor coborî la 5 grade, după care vor urca din nou. Pe 8 Martie, sunt prognozate în jur de 12 grade. Vor fi condiții de precipitații slabe, din 1 martie, până în 10 martie.

Vremea 1 – 8 Martie, în Dobrogea

Temperaturile vor urca la 10 grade pe 1 Martie, după care trei zile vor coborî la 6 grade. Pe 8 Martie, vor fi în jur de 12 grade. Vor fi precipitații slabe în zilele de 2 și 3 martie.

Vremea 1 – 8 Martie, în Muntenia și Oltenia

Sunt prognozate 14 grade pe 1 Martie, după care vor urma trei zile cu temperaturi de doar 8 grade. Din 4 martie se va încălzi din nou, iar pe 8 Martie vor fi în jur de 14 grade. Vor fi condiții de precipitații slabe după 6 martie.

Vremea 1 – 8 Martie, la munte

Temperaturile vor oscila foarte puțin în perioada 1 – 8 martie: vor fi între 2 și 4 grade. Însă, în nopțile de 2, 3 și 4 martie, se vor înregistra în jur de minus 10 grade. De aceea, precipitațiile din zilele acestea se vor transforma în ninsori slabe.

Sursa: ANM

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net